Main Content

TRANSFER NEWS (3.5.): Vymení Juventus Turín trénera?

piatok, 3. máj 2019 08:02 | Autor: Jakub Vaverka

Allegri
Allegri | zdroj: © TASR

Špekulácií zo sveta futbalu je stále neúrekom. Prinášame vám výber tých najzaujímavejších špekulácii za posledných 24 hodín.

Bernardo Silva na lane Barcelony

Stredopoliar Bernardo Silva, ktorý podáva skvelé výkony v drese anglického Manchestru City údajne figuruje v prestupových plánoch FC Barcelona. Portugalský reprezentant však povedal, že je na Etihad Stadium spokojný a nikam nehodlá odchádzať.

Zidane nepočíta s Baleom

Tréner Realu Madrid Zinedine Zidane chystá v lete veľké zmeny v kádri Merengues, pričom odísť niekam inam by mal aj waleský reprezentant Gareth Bale. Bale už vraj nefiguruje v plánoch francúzskeho kouča.

Xavi končí kariéru

Legendárny španielsky stredopoliar Xavi, ktorý po konci v Barcelone dohráva svoju aktívnu kariéru v exotickom Katare, sa rozhodol, že po konci prebiehajúceho ročníka definitívne zavesí kopačky na klinec. Očakáva sa, že sa dá na trénovanie.

Allegri bude rokovať

Tréner Juventusu Turín Massimiliano Allegri priznal, že ho čakajú rokovania s klubovým prezidentom Andreom Agnellim, ktoré by sa mali týka koučovej budúcnosti v Starej Dáme. Povráva sa, že Allegri by mohol u Zebier skončiť a nahradiť by ho mohol Antonio Conte.

Van De Beek zvažuje ponuky

Talentovaný Donny Van De Beek podľa Sky Sports News zvažuje svoju budúcnosť v Ajaxe Amsterdam. V prebiehajúcom ročníku podáva fantastické výkony, čo neušlo pozornosti skautom viacerých európskych veľkoklubov. Jeho budúcnosť je aktuálne nejasná.

W-A nikam neodchádza

Ospevovaný krajný obranca londýnskeho Crystal Palace Aaron Wan-Bissaka otvorene povedal, že bude pôsobiť v kádri The Eagles aj v nasledujúcom ročníku. Wan-Bissaku podrobne sledoval predovšetkým Manchester United.