Main Content

TRANSFER NEWS (4.5.): De Ligt, Neymar, Van De Beek či Dias

sobota, 4. máj 2019 13:20 | Autor: Jakub Vaverka

Matthijs De Ligt
Matthijs De Ligt | zdroj: YouTube

Špekulácií zo sveta futbalu je stále neúrekom. Prinášame vám výber tých najzaujímavejších špekulácii za posledných 24 hodín.

Bitka o Van De Beeka

Real Madrid pridal na zoznam prestupových posíl Donnyho Van De Beeka, ktorý žiari v holandskom Ajaxe Amsterdam. Denník Marca píše, že Van De Beek by mohol odísť do španielskej metropoly za šesťdesiat miliónov eur.

Jovič hotovou vecou

Luka Jovič, srbský útočník, ktorý po sezóne skompletizuje svoj prestup z Benficy Lisabon do Eintrachtu Franfurt, by mohol pred nasledujúcim ročníkom odísť do Realu Madrid. Hráč aj nemecký celok sú podľa denníka AS s Merengues dohodnutí a všetko je len otázkou času.

De Ligt ešte nie

Viceprezident FC Barcelona Mestre prezradil, že Barca sa doposiaľ nedohodla s Ajaxom Amsterdam na získaní holandského obrancu Matthijsa De Ligta. De Ligt je nielen v hľadáčiku FCB, ale aj Bayernu Mníchov, Juventusu či Liverpoolu.

Neymar a Real?

Mundo Deportivo špekuluje, že Real Madrid je pripravený v letnom prestupovom období zabojovať o brazílskeho útočníka Neymara, ktorý nie je spokojný vo francúzskom PSG a rád by sa vrátil do La Ligy, kde patril v drese Barcelony medzi hviezdy.

United a Dias?

Vedenie Manchestru United sa podľa britskej tlače začalo zaujímať o šikovného mladíka v službách portugalskej Benficy Lisabon Rubena Diasa. O Diasovi sa v súvislosti s možným prestupom hovorí už dlhšie, ale Orly si ho doposiaľ udržali.

Willian do Barcelony?

Barcelona v zimnom prestupovom období vo veľkom bojovala o získanie brazílskeho reprezentanta Williana, ale Chelsea ho odmietla predať. Modrí by vraj o „Willa“ mohli prísť v lete, Barca na jeho získanie chystá 30 miliónov libier.