Main Content

TRANSFER NEWS (8.5.): Ostane Kompany v Manchestri City?

streda, 8. máj 2019 08:10 | Autor: Jakub Vaverka

Vincent Kompany
Vincent Kompany | zdroj: TASR

Špekulácií zo sveta futbalu je stále neúrekom. Prinášame vám výber tých najzaujímavejších špekulácii za posledných 24 hodín.

Hazard je rozhodnutý

Španielsky denník AS tvrdí, že belgický reprezentant Eden Hazard je rozhodnutý a chce v letnom prestupovom období prestúpiť do Realu Madrid. Ak mu to vedenie Chelsea nebude chcieť umožniť, je pripravený podať žiadosť o prestup.

Pogba verí v odchod

Francúzsky stredopoliar Paul Pogba žiada šéfov Manchestru United, aby ho pustili v letnom prestupovom okne do Realu Madrid. Denník Telegraph informuje, že záložník nemá v úmysle ostávať na štadióne Old Trafford.

Martial niekde inde?

Francúzsky reprezentant Anthony Martial podľa bulvárneho denníka The Sun zvažuje odchod z Manchestru United. Krídelník končí veľmi nepodarený ročník, v ktorom sa na ihrisko dostával len zriedka a nedarilo sa ani mužstvu.

O Kompanym nie je jasno

Tréner Manchestru City Pep Guardiola povedal, že momentálne nie je isté, či skúsený belgický stopér Vincent Kompany ostane na Etihad Stadium aj v nasledujúcom ročníku. Belgičan patrí medzi starších futbalistov, ale fanúšikovia City naňho nedajú dopustiť.

Balea nikto nechce

Real Madrid má problém. Biely Balet chce po sezóne predať Garetha Balea, ale o waleského reprezentanta sa podľa denníka Marca nikto nezaujíma. Dôvodom je fakt, že tento Brit zarába približne sedemnásť miliónov eur ročne.

De Ligt a Barcelona?

Marc Overmars, jeden z vedúcich mužov Ajaxu Amstrerdam, deklaroval, že obranca holandského klubu a kapitán mužstva Matthijs De Ligt by mohol v letnom transferovom okne odísť do Barcelony, ktorá je favoritom na jeho získanie. Juventus Turín sa stále nevzdal nádeje na jeho kúpu, na druhej strane, De Ligt sám odmietol interes Manchestru United.