Main Content

TRANSFER NEWS (9.5.): Vystrieľal si Origi nový kontrakt?

štvrtok, 9. máj 2019 11:33 | Autor: Jakub Vaverka

Divock Origi
Divock Origi | zdroj: © TASR

Špekulácií zo sveta futbalu je stále neúrekom. Prinášame vám výber tých najzaujímavejších špekulácii za posledných 24 hodín.

Origi o novej zmluve

Belgický útočník Divock Origi podľa denníka Daily Star rokuje s vedením Liverpoolu FC o novom kontrakte. Šéfovia z Anfield Road údajne chcú Origiho odmeniť za dva góly v semifinále Ligy majstrov proti Barcelone.

Allegri a PSG?

Taliansky tréner Massimiliano Allegri, ktorý je údajne na odchode z Juventusu Turín, by mohol v budúcej sezóne trénovať francúzskeho majstra PSG. Parížania plánujú prepustiť nemeckého kormidelníka Tuchela.

Coutinho zrejme skončil

V katalánskej tlači sa otvorene píše o tom, že po vypadnutí z Ligy majstrov je reálne, že Philippe Coutinho v Barcelone prakticky skončil a v letnom transferovom okne odíde niekam inam. Interes o jeho služby ostáva v Premier League.

Bale chce ostať

Agent Garetha Balea Jonathan Barnett potvrdil, že waleský reprezentant je odhodlaný ostať v Reale Madrid aj v nasledujúcom ročníku. Barnett ale dodal, že momentálne si nie je istý, či Zidane bude chcieť, aby Bale v klube ostal.

Herrera krok od ATM

Mexický reprezentant Hector Herrera, ktorého prestup z FC Porto do Atlética Madrid mal byť hotovou vecou, zatiaľ klub nemohol posilniť, pretože nastali problémy s jeho pasom. Všetko by ale malo byť čoskoro doriešené, portugalský celok s jeho odchodom problém nemá.

Sarri nemá strach

Kormidelník londýnskej Chelsea Maurizio Sarri povedal, že nemá strach s možným zákazom prestupov v najbližších dvoch transferových obdobiach. Ako sám povedal, rád pracuje s mladými hráčmi. Ak by ale CFC mohla kupovať nové posily, priviedol by jedného či dvoch futbalistov.