Main Content

Novinky z futbalového sveta (19.10.)

streda, 19. október 2011 19:05 | Autor: Jakub Vaverka

Novinky z futbalového sveta (19.10.)
Novinky z futbalového sveta (19.10.) | zdroj: Jakub Vaverka pre Sport7.sk, foto SITA

Letné prestupové obdobie je už minulosťou, no futbalový svet sa nezastavil ani po 31. auguste. Práve naopak. Zaujímavých noviniek cez sezónu pribúda rýchlym tempom a naša nová rubrika "Novinky z futbalového sveta" vám ich každý deň sumarizuje.

Bobo

Fanúšikovia Slovana Bratislava rozhodli, že nový maskot Belasých, ktorý bol predstavený pred pár dňami dostal meno Bobo, podľa legendárneho futbalistu Petra Dubovského.

Wenger na odchode ?

V kuloároch sa objavili správy o tom, že tréner Arsenalu Arséne Wenger by mohol odísť z Emirates Stadium a stať sa kormidelníkom PSG. Samotný tréner však tieto informácie dementoval, ale oblak pochybnosti len tak nezmizol.

Čep skončil

Tatran Prešov pokračuje v nepresvedčivých výsledkoch a vedenie Tatrana Prešov po podmienečných trestoch začalo konať „naostro“. Ako prvý skončil u „Koňarov“ Dávid Čep, ktorý si v zelenom – bielom drese už nezahrá.

PSG už na Slovensku

Futbalisti parížskeho PSG mali na dnes naplánovaný prílet do Bratislavy, kde odohrajú zápas druhého kola Európskej Ligy proti Slovanu Bratislava.

Nová La Masia

Dnes slávnostne v Barcelone otvoria novú budovu svetoznámej liahne talentov La Masie. Z tejto akadémie v minulosti okrem iných vyšli aj Xavi, Messi, Puyol, Pique alebo Pedro.