Main Content

TRANSFER NEWS (17.5.): Salah a Real? Firmino a PSG?

piatok, 17. máj 2019 10:24 | Autor: Jakub Vaverka

Roberto Firmino
Roberto Firmino | zdroj: TASR

Špekulácií zo sveta futbalu je stále neúrekom. Prinášame vám výber tých najzaujímavejších špekulácii za posledných 24 hodín.

Výpredaj v United

Manchester United sa musí podľa televízie BBC pripraviť na veľký letný výpredaj. Z klubu podľa dostupných informácií odíde pätica David De Gea, Paul Pogba, Romelu Lukaku, Alexis Sanchez a Anthony Martial.

Salah a Real?

Daily Mail informuje, že Real Madrid si uvedomuje, že nemá veľkú šancu získať egyptského útočníka Mohameda Salaha, ale i napriek tomu pripraví ponuku pre Liverpool na jeho kúpu. The Reds odmietajú rokovať.

Firmino a PSG?

Rovnaká situácia je v súvislosti s brazílskym útočníkom Robertom Firminom. Firmina pozorne sleduje francúzsky majster Paríž Saint-Germain, ktorý nemá problém s financiami, ale Liverpool dal jasne najavo, že Firmino nikam nepôjde.

Griezmann do Barcy?

V tomto momente je najreálnejšie, že francúzsky útočník Antoine Griezmann, ktorý sa v lete rozlúči s Atléticom Madrid, by mal podpísať kontrakt s Barcelonou, ktorá vraj zaňho minie astronomických 125 miliónov eur.

Felix na lane ATM

Už nielen Manchester City, ale aj Atlético Madrid sa zapojilo do prestupového boja o talentovaného mladíka Joaa Felixa z Benficy Lisabon. Felix pravdepodobne v lete zmení dres, pričom Orly sa na to taktiež pripravujú.

Jovič za 60M

Prestup mladého srbského útočníka Luku Joviča z Eintrachtu Frankfurt do Realu Madrid by mal byť čoskoro hotovou vecou. Jovič je naklonený transferu do španielskej metropoly, pričom nemecký celok by mohol na jeho odchode zarobiť 60 miliónov eur.