Main Content

TRANSFER NEWS (18.5.): City nemajú peniaze, Allegri končí

sobota, 18. máj 2019 09:14 | Autor: Jakub Vaverka

Pep Guardiola
Pep Guardiola | zdroj: TASR

Špekulácií zo sveta futbalu je stále neúrekom. Prinášame vám výber tých najzaujímavejších špekulácii za posledných 24 hodín.

City nemajú peniaze

Tréner Manchestru City Pep Guardiola povedal, že Cityzens nebudú bojovať o francúzskeho útočníka Antoinea Griezmanna z Atlética Madrid. Dôvodom je údajne fakt, že Sky Blues nemajú na kúpu tohto kanoniera dostatok financií.

Allegri končí

Massimiliano Allegri podľa dostupných informácií skončí na lavičke Juventusu Turín. Stará Dáma mu vyčíta, že počas pôsobenia v klube nedokázal ani raz vyhrať Ligu majstrov. Maximom bolo finále v roku 2015.

Benitez rokuje

Tréner Rafael Benitez stále nevie, či bude trénerom Newcastlu United aj v nasledujúcom ročníku Premier League. Španielsky kormidelník aktuálne s klubom rokuje o novej zmluve, v týchto dňoch prebiehajú vzájomné rokovania.

Bale sa bude lúčiť

Real Madrid cez víkend končí ligovú sezónu zápasom proti Realu Betis, pričom v tomto stretnutí by mal nastúpiť aj Gareth Bale. Nie však preto, aby dokázal, čo v ňom je, ale aby sa so cťou rozlúčil s fanúšikmi Merengues.

Sessegnon a United?

Zdroje Sky Sports hlásajú, že talentovaný mladík Ryan Sessegnon je na odchode z londýnskeho Fulhamu. Favoritom na jeho získanie je v tomto momente Manchester United, ktorý plánuje výraznejší rez kádrom.

Neres a Chelsea?

Ak Chelsea bude môcť v letnom prestupovom období kupovať nových hráčov, klubové vedenie sa zameria na mladý talent z holandského Ajaxu Amsterdam Davida Neresa. Neres ráta s tým, že v lete Eredivisie opustí.