Main Content

TRANSFER NEWS (19.5.): Ak Zidane nedostane, čo chce, odíde

nedeľa, 19. máj 2019 09:49 | Autor: Jakub Vaverka

Zinedine Zidane
Zinedine Zidane | zdroj: TASR

Špekulácií zo sveta futbalu je stále neúrekom. Prinášame vám výber tých najzaujímavejších špekulácii za posledných 24 hodín.

Barca chce Griezmanna, hráči nie

Vedenie FC Barcelona všetko podriaďuje tomu, aby získalo francúzskeho útočníka Antoinea Griezmanna z konkurenčného Atlética Madrid, avšak hráči Kataláncov údajne z tohto prestupového kroku nadšení nie sú.

De Ligt na spadnutie

Obranca Ajaxu Amsterdam Matthijs De Ligt priletel do Barcelony spolu so svojím bývalým spoluhráčom Frenkiem De Jongom, ktorý sa dohodol s FCB na prestupe. Objavili sa špekulácie, že kapitán Ajaxu je v Katalánsku preto, aby dotiahol svoj transfer na Camp Nou.

Bale sa rozlúčil

Gareth Bale sa v zápase s Realu Madrid s Realom Betis lúčil s fanúšikmi Bieleho Baletu a jeho letný odchod z Merengues je na spadnutie. Povráva sa, že Walesan by sa mohol vrátiť do Premier League, kde je o jeho služby veľký interes.

De Rossi do Argentíny?

Taliansky veterán Daniele De Rossi, ktorý sa dlhých rokoch rozlúčil s AS Rím, by vraj nemusel skončiť s aktívnou kariérou, ale mohol by zamieriť do Južnej Ameriky. Konkrétne do Argentíny, kam ho má lanáriť Boca Juniors.

Zidane je jednoznačný

Tréner Realu Madrid Zinedine Zidane povedal, že dal vedeniu jasne najavo, akých hráčov v lete chce kúpiť a ak mu to nebude dopriate, nemá problém s odchodom zo svojej funkcie. Klubový šéf Florentino Perez tieto vyjadrenie nekomentoval.

Cillessen za De Geu?

Ak španielsky brankár David De Gea skončí po sezóne v Manchestri United, na jeho miesto by mohol prísť holandský gólman Jasper Cillessen. Cillessen zvažuje koniec v Barcelone, pretože chce pravidelne chytávať.