Main Content

TRANSFER NEWS (20.5.): Výmena brankárov v Manchestri United?

pondelok, 20. máj 2019 08:05 | Autor: Jakub Vaverka

David de Gea
David de Gea | zdroj: TASR

Špekulácií zo sveta futbalu je stále neúrekom. Prinášame vám výber tých najzaujímavejších špekulácii za posledných 24 hodín.

Pogba musí bojovať               

Ak chce Paul Pogba opustiť Manchester United, musí o to zabojovať. Klub ho totiž predať nehodlá, no ak francúzsky stredopoliar adresuje šéfom žiadosť o transfer, vedenie Devils pravdepodobne nebude mať inú možnosť.

Chelsea hľadá útočníkov

Chelsea podľa anglického bulváru zaujíma o útočníka Realu Madrid Marca Asensia a o kanoniera PSG Edinsona Cavaniho. Tento interes môže nabrať reálne kontúry len za predpokladu, že Modrí budú môcť nakupovať.

De Gea na lane PSG

Španielsky brankár David De Gea sa zrejme nedohodne s Manchestrom United na novej zmluve a v letnom prestupovom období zmení dres. Favoritom na jeho kúpu je aktuálne Paríž Saint-Germain, ktorý hľadá brankársku jednotku.

Onana v hľadáčiku United?

Ak De Gea skutočne Old Trafford opustí, na jeho miesto by údajne mohol prísť cenený gólman holandského Ajaxu Amsterdam André Onana, ktorý má za sebou perfektný ročník. Vo veľkom sa špekuluje, že by mohol opustiť Eredivisie.

Arsenal rieši leto

Vedenie Arsenalu sa pomaly, ale isto chystá na letné transferové okno. Okrem brankára Čecha, ktorý končí s kariérou, by mal odísť aj obranca Mustafi. Sleduje ho AC Miláno. Naopak, na Emirates Stadium možno príde útočník Claude-Maurice z francúzskeho Lorientu.

Ndombele v hľadáčiku Spurs

Tanguy Ndombele, ktorý má za sebou fantastický ročník vo francúzskom Lyone, by mohol v nasledujúcej sezóne hrávať v anglickej Premier League. Veľký záujem o jeho služby má Tottenham Hotspur.