Main Content

TRANSFER NEWS (21.5.): Bude Chelsea viesť Lampard alebo žena?

utorok, 21. máj 2019 10:08 | Autor: Jakub Vaverka

Frank Lampard
Frank Lampard | zdroj: © TASR

Špekulácií zo sveta futbalu je stále neúrekom. Prinášame vám výber tých najzaujímavejších špekulácii za posledných 24 hodín.

Novým trénerom Chelsea bude Lampard

Renomovaný taliansky novinár Gianluca Di Marzio informuje, že Chelsea po finále Európskej ligy prepustí trénera Maurizia Sarriho a nahradí ho klubovou legendou Frankom Lampardom. Lampard je aktuálne kouč Derby County. Niektoré zdroje však priniesli špekuláciu, že Modrých by mohla trénovať žena menom Emma Hayes.

Sarri a Juventus?

Taliansky kouč Maurizio Sarri sa ale konca na Stamford Bridge báť nemusí. Ak totiž v Premier League definitívne skončí, údajne po ňom siahne Juventus Turín. Stará Dáma sa totiž lúči s doterajším lodivodom Massimilianom Allegrim.

Felix v hľadáčiku MU

Manchester United pred letnými prestupovými bojmi pripravujú stratégiu na získanie talentovaného mladíka Joaa Felixa, ktorý podáva kvalitné výkony v portugalskej Benfice Lisabon a vo veľkom sa hovorí, že zmení dres.

Chelsea predá Hazarda

Londýnska Chelsea sa zmierila s predajom belgického ofenzívneho univerzála Edena Hazarda, ktorý by mal posilniť Real Madrid. Modrí nechcú mať problémy s finančným fair-play a odchod najväčšej hviezdy by im v tomto ohľade pomohol.

Xavi nad Barcou neuvažuje

Legendárny Xavi, ktorý v 39 rokoch skončil s kariérou, povedal, že aktuálne neuvažuje nad tým, že by jedného dňa trénoval v Barcelone. Sám totiž povedal, že predtým ako začne utekať, je potrebné, aby začal kráčať.

Mbappé neodíde

Vedenie Parížu Saint-Germain je rozhodnuté a poslalo jasný odkaz do Realu Madrid. Parížania tvrdia, že v tomto prestupovom období za žiadnu cenu nepredajú francúzskeho zakončovateľa Kyliana Mbappého.