Main Content

TRANSFER NEWS (22.5.): De Ligt do Barcelony? Sané do Bayernu?

streda, 22. máj 2019 10:19 | Autor: Jakub Vaverka

Leroy Sané
Leroy Sané | zdroj: TASR

Špekulácií zo sveta futbalu je stále neúrekom. Prinášame vám výber tých najzaujímavejších špekulácii za posledných 24 hodín.

Čech sa vráti do Chelsea

Sky Sports informuje, že novým športovým riaditeľom Chelsea bude Petr Čech, bývalý klubový brankár, ktorý čoskoro ukončí svoju aktívnu kariéru. Stále je však členom Arsenalu a povedal, že aktuálne sa sústreďuje len na finále Európskej ligy – proti Chelsea – a chce ho vyhrať.

De Gea odmietne

Bulvárny plátok The Sun prišiel s informáciou, podľa ktorej je španielsky brankár David De Gea pripravený odmietnuť ponuku Manchestru United na predĺženie kontraktu, pričom momentálne je reálne, že v lete odíde niekam inam. Interes má PSG.

Reálnejší je prestup

Situácia okolo Edena Hazarda nie je ani k dnešnému dňu vyjasnená, ale je reálnejšie, že Belgičan v letnom prestupovom období odíde do Realu Madrid, ktorý z neho mal urobiť nového lídra ofenzívnej formácie.

De Ligt a De Jong?

Obranca Ajaxu Amsterdam Matthijs De Ligt povedal, že by si vedel predstaviť hrať opäť v jednom tíme s jeho dobrým kamarátom Frenkiem De Jongom, ktorý sa už v januári stihol dohodnúť s FC Barcelona. Práve Barcelona je favoritom na podpis De Ligta.

Llorente môže ostať

Španielsky veterán Fernando Llorente by mohol ostať v Tottenhame Hotspur ešte minimálne rok, i keď sa pôvodne predpokladalo, že nasledujúci ročník odohrá v rodnej vlasti. Llorente nehráva tak často, ako kedysi, ale keď je na ihrisku, je veľmi produktívny.

Sané a Bayern?

Nemecký reprezentant Leroy Sané je vraj veľmi blízko k odchodu z Manchestru City, pričom jeho budúcnosť by mohla byť v Bundeslige. Záujem má Bayern Mníchov, ktorý plánuje výraznejšiu letnú prestavbu kádra.