Main Content

TRANSFER NEWS (25.5.): Pogba a Hazard do Realu Madrid

sobota, 25. máj 2019 09:23 | Autor: Jakub Vaverka

Paul Pogba, Real Madrid
Paul Pogba, Real Madrid | zdroj: TASR

Špekulácií zo sveta futbalu je stále neúrekom. Prinášame vám výber tých najzaujímavejších špekulácii za posledných 24 hodín.

Pochettino chce ostať

Argentínsky tréner Mauricio Pochettino bol spájaný z odchodom z Tottenhamu Hotspur, ale aktuálne to vyzerá, že bude koučom Londýnčanov aj v nasledujúcom ročníku. Hovorilo sa, že po finále Ligy majstrov by mal odísť mimo Premier League. Informáciu priniesol Goal.com.

Bayern rokuje so Saném

Bayern Mníchov sa zameral na získanie Leroya Saného, píše Goal.com. Ako to aktuálne vyzerá, že nemecký reprezentant, ktorý je hráčom Manchestru City, sa odchodu do Bundesligy, kde obliekal dres Schalke 04, nebráni. Práve naopak.

40M za Dembeleho?

Manchester United podľa Goal.com pripravuje štyridsať miliónov eur na získanie talentovaného mladíka Moussu Dembeleho. Dembele má za skvelý ročník vo francúzskom Lyone. OL je pripravený na to, že oňho príde. Nechce ho ale predať lacno.

Ramos sa bude rozhodovať

Goal.com píše, že po nepodarenej sezóne je otázna budúcnosť španielskeho stopéra Sergia Ramosa v Reale Madrid. Ramos bude v najbližších dňoch sedieť s prezidentom Merengues Florentinom Perezom, pričom obaja by mali vyriešiť budúcnosť kapitána Los Blancos.

Pogba a Hazard do Realu

Paul Pogba a Eden Hazard sú hlavnými letnými prestupovými cieľmi Realu Madrid. Goal.com píše, že Biely Balet v týchto dňoch vytrvalo pracuje na získaní francúzskeho, respektíve belgického reprezentanta. Manchester United a Chelsea rátajú s predajom opôr.

Mendy a Real?

Goal.com informuje o záujme Realu Madrid o talentovaného mladíka Mendyho, ktorý má za sebou fantastický ročník v Ligue 1, kde oblieka dres Olympiqueu Lyon. Mendy by sa vraj odchodu inam nebránil.