Main Content

TRANSFER NEWS (26.5.): Virgil Van Dijk do Realu Madrid?

nedeľa, 26. máj 2019 10:43 | Autor: Jakub Vaverka

Virgil Van Dijk
Virgil Van Dijk | zdroj: Instagram FC Liverpool

Špekulácií zo sveta futbalu je stále neúrekom. Prinášame vám výber tých najzaujímavejších špekulácii za posledných 24 hodín.

Ramos do Manchestru United?

Anglická televízia Sky Sports sa zamýšľa nad tým, že Manchester United bude v letnom prestupovom období bojovať o získanie španielskeho stopéra Sergia Ramosa z Realu Madrid. Ramos údajne nie je presvedčený o tom, že bude pokračovať v Madride, kde vraj veľa vecí nefunguje tak, ako by malo. Majster sveta, Európy či viacnásobný víťaz Ligy majstrov bol spájaný aj s Liverpoolom. The Reds ho ale získať v pláne nemajú.

Felix sa odísť nechystá

Joao Felix vie, že je v centre pozornosti európskych veľkoklubov, ale svoj odchod z Benficy Lisabon nechce uponáhľať. Sky Sports informuje, že favoritom na jeho získanie je anglický šampión Manchester City, pričom obdivovateľom tohto mladého hráča je predovšetkým španielsky kormidelník Sky Blues Pep Guardiola. Felix dal o sebe vedieť predovšetkým v zápasoch Európskej ligy.

De Ligt za 70M?

Už nie Barcelona, ale Manchester United. Manchester United podľa denníka Mirror hlavným favoritom na získanie Matthijsa De Ligta. Kapitán Ajaxu Amsterdam sa stále nerozhodol, kam povedú jeho ďalšie kroky, pričom Red Devils mu núkajú ročný plat vo výške 14 miliónov libier a Ajaxu rovných sedemdesiat miliónov libier. Prsty v tom má mať predovšetkým hráčov agent Raiola, ktorý pre svojho klienta vyjednáva čo najlepšie podmienky.

Zidane pomáha prestupu

Sky Sports hlása, že francúzsky tréner Zinedine Zidane sa osobne angažuje do prestupu Edena Hazarda. Belgický ťahúň londýnskej Chelsea je stále v hľadáčiku Realu Madrid, ktorý z neho chce urobiť najväčšiu letnú posilu. Modrí sa s Hazardom doposiaľ nerozlúčili, pričom na jeho prestupe by mohli zarobiť približne sto miliónov libier. Viac informácií by malo byť dostupných po stredajšom finále Európskej ligy medzi Chelsea a Arsenalom.

Sarri bude trénerom Juventusu

Turínsky denník Tuttosport informuje, že novým trénerom Juventusu Turín bude Maurizio Sarri. Sarri je aktuálne koučom Chelsea, kde však nie je chcený a jeho budúcnosť vo funkcii na Stamford Bridge je veľmi hmlistá. Na druhej strane, Stará Dáma, ktorá sa lúči s dlhoročným koučom Allegrim, oceňuje Sarriho prácu a pozná jeho metódy z jeho pôsobenia v SSC Neapol. Práve neapolská minulosť môže odchod Sarriho do Turína mierne skomplikovať.

Van Dijk do Realu Madrid?

Denník Marca prišiel so šialenou informáciou, podľa ktorej sa prezident Realu Madrid Florentino Perez sústredil na holandského obrancu Virgila Van DIjka z Liverpoolu. Biely Balet začne o oporu The Reds bojovať v prípade, že by v metropole Španielska skončil kapitán Sergio Ramos. Van Dijk špekulácie okolo svojej osoby doposiaľ neriešil. Ak by mal tento prestup nabrať reálne kontúry, Virgil by sa stal prvým stopérom, ktorý by prestúpil za viac ako 100 miliónov eur.