Main Content

LA LIGA NEWS (27.5.): Jovič preferuje Taliansko a Anglicko

pondelok, 27. máj 2019 09:48 | Autor: Jakub Vaverka

Luka Jovič
Luka Jovič | zdroj: TASR

Prinášame vám nový diel pravidelnej dennej rubriky so súhrnom top správ z jednej z najpopulárnejších futbalových líg na svete – španielskej Primera División.

REAL MADRID: Prestupový cieľ Realu Madrid Luka Jovič z Eintrachtu Franfkurt povedal, že si myslí, že Serie A alebo Premier League by mu sedeli viac ako Bundesliga, kde teraz pôsobí. (Marca)

REAL MADRID: Brankár Luca Zidane, ktorý je synom známeho Zinedinea, je chválený španielskou tlačou za výkony v drese rezervy Realu Madrid. (Marca)

REAL MADRID: Real Madrid má momentálne na MS U20 svojho kmeňového brankára Lunina, ktorý podáva kvalitné výkony v drese Ukrajiny. Šanca v prvom tíme je preňho stále v nedohľadne. (Marca)

REAL MADRID: Legendárny útočník Raúl Gonzáles by sa mal vrátiť do Realu Madrid, pričom by sa mal stať trénerom jedného z mládežníckych tímov. (Marca)

REAL MADRID: José Mourinho povedal, že vzhľadom na to, že Real Madrid zmenil trénera, je pravdepodobné, že bude v lete poriadne míňať. (Marca)

BARCELONA: Fanúšikovia Barcelony chcú odchod trénera Valverdeho, prezident klubu José Maria Bartomeu mu plne dôveruje. (Marca)

BARCELONA: Stredopoliar Ivan Rakitič povedal, že hráči stoja za trénerom Valverdem aj napriek šokujúcej prehre vo finále Copa del Rey proti Valencii. (Marca)