Main Content

TRANSFER NEWS (28.5.): Ramos, Donnarumma, Isco, Bale či Jamés

utorok, 28. máj 2019 10:14 | Autor: Jakub Vaverka

Gianluigi Donnarumma
Gianluigi Donnarumma | zdroj: TASR

Špekulácií zo sveta futbalu je stále neúrekom. Prinášame vám výber tých najzaujímavejších špekulácii za posledných 24 hodín.

Lo Celso do Manchestru City?

Manchester City je aktuálne favoritom na získanie talentovaného stredopoliara Giovaniho Lo Celsa zo španielskeho Realu Betis. Informáciu priniesol regionálny denník Manchester Evening News, ktorý tvrdí, že Sky Blues by radi získali tohto 23-ročného Argentínčana už v úvode prestupového obdobia.

Ramos rokuje

Kapitán Realu Madrid Sergio Ramos má údajne za sebou stretnutia s trénerom mužstva Zinedineom Zidaneom a prezidentom Bieleho Baletu Florentinom Perezom. Povráva sa totiž, že skúsený reprezentant by pre vnútorné napätie mohol opustiť Real Madrid.

Donnarumma na lane Arsenalu

Londýnsky Arsenal začal pracovať na získaní talentovaného brankára Gianluigiho Donnarummu, ktorý je stále oporou talianskeho AC Miláno. Tutto Mercato Webpíše, že by Kanonieri týmto mladíkom chceli nahradiť Petra Čecha, ktorý svoju kariéru končí.

Martinez novým trénerom Barcelony?

Stanica RAC1 tvrdí, že novým trénerom FC Barcelona by sa mohol stať Roberto Martinez, ktorého si môžu fanúšikovia pamätať z trénovania liverpoolskeho Evertonu a belgickej reprezentácie. Martinez by mal nahradiť kritizovaného Ernesta Valverdeho.

Isco, Bale a Jamés na odchode

Španielsky denník Marca informuje, že aby Real Madrid mohol v letnom prestupovom období míňať milióny na svetové hviezdy, musí predávať. Merengues pracujú na predajoch Isca, Garetha Balea a Jamésa Rodrigueza.

Meunier do Arsenalu?

Tréner Arsenalu Unai Emery si ako jednu z letných posíl vytypoval belgického obrancu Thomasa Meuniera, ktorý je síce hráčom Parížu Saint-Germain, ale vo veľkom sa špekuluje o tom, že by mohol zmeniť dres. Denník Metro píše, že Meuniera sleduje aj Manchester United.