Main Content

Novinky z futbalového sveta (22.10.)

sobota, 22. október 2011 19:26 | Autor: Jakub Vaverka

Novinky z futbalového sveta (22.10.)
Novinky z futbalového sveta (22.10.) | zdroj: Jakub Vaverka pre Sport7.sk, foto SITA

Letné prestupové obdobie je už minulosťou, no futbalový svet sa nezastavil ani po 31. auguste. Práve naopak. Zaujímavých noviniek cez sezónu pribúda rýchlym tempom a naša nová rubrika "Novinky z futbalového sveta" vám ich každý deň sumarizuje.

Vyrovnaná Premier League

Kouč londýnskej Chelsea André Villas Boas pre britské média povedal, že anglická najvyššia súťaž  je taká vyrovnaná, ako nebola už poriadne dlho. O titul bojujú Manchester United aj City, Chelsea, Liverpool a vyskočiť môže napríklad Tottenham alebo Arsenal.

AC chce viac

Tréner úradujúceho majstra a mužstva z mesta módy Massimiliano Allegri sa vyjadril, že by rád so svojím tímom zaútočil na vyššie pozície v tabuľke. AC je v súčasnosti až na 14. priečke, čo je ďaleko od očakávania klubu a fanúšikov. Pokiaľ bude chcieť obhájiť titul z minulej sezóny vo zvyšných 30 zápasoch sezóny si už rozhodne nebude môcť dovoliť zaváhania so slabšími súpermi.

Sneijder prehovoril

Holandský špílmacher  a záložník Interu Miláno prehovoril o svojom extrénerovi zo San Sira. Gasperiniho, ktorý Inter viedol v úvode sezóny, poriadne skritizoval a uviedol, že bol nespokojný s jeho vedením. Či bola chyba v trénerovi, alebo v hráčoch, ukážu až najbližšie kolá Serie A.

Zajtra derby


Zajtra je na programe veľká bitka o Manchester, ktorá nemá favorita. Možno miernym budú domáci United, ktorých bude dopredu hnať vypredaný Old Trafford, no hosťujúci Citizens na druhej strane cítia, že by mohli po dlhom čase zdolať rivala.  Zaujímavosťou je, že fanúšikovské tábory oboch tímov sa nachvíľu spojili, aby „recyklovali“ dresy Carlosa Téveza, ktorého nemajú radi ani na jednej strane jedného z najfutbalovejších miest na planéte.