Main Content

TRANSFER NEWS (29.5.): Neymarov návrat do FC Barcelona?

streda, 29. máj 2019 09:11 | Autor: Jakub Vaverka

Kylian Mbappé a Neymar
Kylian Mbappé a Neymar | zdroj: TASR

Špekulácií zo sveta futbalu je stále neúrekom. Prinášame vám výber tých najzaujímavejších špekulácii za posledných 24 hodín.

Neymarov návrat?

Marca píše, že Barcelona zvažuje výmenu Ousmanea Dembélého alebo Philippeho Coutinha za brazílskeho útočníka Neymara, ktorý z klubu odišiel v roku 2017. Paríž Saint-Germain túto možnosť doposiaľ nekomentoval.

Budúcnosť Čecha čoskoro známa

Dnes čaká Petra Čecha posledný zápas v aktívnej kariére. Český gólman odchytá za Arsenal finále Európskej ligy proti londýnskej Chelsea. Ak pôjde všetko podľa plánu, ikonický brankár by sa mal následne stať športovým riaditeľom The Blues.

Klopp Juventus nerieši

Sky Sports informuje, že nemecký tréner Liverpoolu Jurgen Klopp vôbec nerieši špekulácie, ktoré ho spájajú s možným odchodom do Juventusu Turín. Nie je tajomstvom, že Stará Dáma hľadá nového kormidelníka.

Ramos končí

Sky Sports spolu s ďalšími svetovými médiami prišiel včera s informáciou, podľa ktorej kapitán Realu Madrid Sergio Ramos končí v klube. Hovorí sa, že by mal odísť do čínskej ligy, ale vylúčené nie je ani jeho pôsobenie v Európe.

Valverde má dôveru

Prezident FC Barcelona José Maria Bartomeu podľa španielskeho denníka Marca ostáva verný tomu, čo povedal v minulých dňoch, a teda, že kouč Ernesto Valverde má jeho plnú dôveru a o jeho vyhodení ani len neuvažuje.

Lo Celso a Tottenham

Marca hlása, že Tottenham Hotspur je krôčik od získania Giovaniho Lo Celsa zo španielskeho Realu Betis. Sevillský klub vie, že Argentínčan Lo Celso je žiadaný, preto sa jeho prestupu nebude brániť.  Spurs by ho mohli kúpiť za 53 miliónov libier.