Main Content

TRANSFER NEWS (31.5.): Ramos, Neves, Malcom či Sarri

piatok, 31. máj 2019 08:11 | Autor: Jakub Vaverka

Maurizio Sarri
Maurizio Sarri | zdroj: TASR

Špekulácií zo sveta futbalu je stále neúrekom. Prinášame vám výber tých najzaujímavejších špekulácii za posledných 24 hodín.

Liverpool loví u Vlkov

Vedenie Liverpoolu sleduje Rubena Nevesa, ktorý má za sebou vynikajúci ročník v drese Wolverhamptonu Wanderers. Neves budúcnosť v tíme Vlkov nepotvrdil, pričom The Reds sledujú jeho výkony už dlhšie. Informácie priniesol Liverpool Echo.

Malcom do Evertonu?

Liverpool Echo prišiel s informáciou, podľa ktorej liverpoolsky Everton bojuje o brazílske krídlo Malcoma, ktorý oblieka dres Barcelony, ale vo veľkom sa hovorí o tom, že by mohol v najbližších týždňoch zmeniť dres.

Sarri bude rokovať

Taliansky tréner Maurizio Sarri povedal, že si zaslúži, aby sa o jeho budúcnosti rozhodlo aj s ohľadom na triumf v Európskej lige. Kouč, ktorý je vraj dohodnutý s Juventusom Turín, by údajne rád ostal na Stamford Bridge. Podľa Sky Sports bude so šéfmi The Blues rokovať.

Ramos možno ostane

Aktuálne informácie hlásajú, že španielsky obranca Sergio Ramos nakoniec ostane v Reale Madrid, i keď sa hovorilo o tom, že jeho odchod preč by mal byť hotovou vecou. Ramos podľa Sky Sports aktuálne nevie, či  Madride ostane.

Sané Bayern neposilní

Nemecký reprezentant Leroy Sané podľa Sky Sports neposilní Bayern Mníchov. Bavori sa vraj zaujímajú o jeho služby už niekoľko týždňov, ale Manchester City o svojho talentovaného ofenzívneho univerzála prísť nechce.

Arsenal bude predávať

Televízia Sky Sports priniesla slová španielskeho trénera Unaia Emeryho, ktorý po prehre vo finále Európskej ligy s Chelsea (1:4) pripustil, že káder The Gunners opustí niekoľko futbalistov. Je reálne, že medzi nimi bude aj kritizovaný Mesut Ozil.