Main Content

TRANSFER NEWS (1.6.): Pepe do Liverpoolu? Lukaku do Interu?

sobota, 1. jún 2019 11:14 | Autor: Jakub Vaverka

Romelu Lukaku
Romelu Lukaku | zdroj: TASR

Špekulácií zo sveta futbalu je stále neúrekom. Prinášame vám výber tých najzaujímavejších špekulácii za posledných 24 hodín.

Sarri zrejme odíde

Tréner Chelsea Maurizio Sarri podľa Sky Sports pravdepodobne na Stamford Bridge skončí. Kouč chcel od vedenia viac rešpektu a prejavenia dôvery, pričom obrovský záujem o jeho služby má majster Serie A Juventus Turín.

Eriksen nevie

Sky Sports píše, že dánsky reprezentant Christian Eriksen momentálne nevie, či ostane v Tottenhame Hotspur aj v budúcom ročníku. Eriksena dnes so Spurs čaká finále Ligy majstrov proti Liverpoolu, pričom napovedať o jeho budúcnosti môže aj tento duel.

City chce záložníkov

Podľa Sky Sports bude anglický majster Manchester City v najbližších týždňoch pracovať na získaní nového stredopoliara, možno aj viacerých. V hre majú byť Tanguy Ndombele z Lyonu a Rodri z Atlética Madrid.

Werner v Liverpoole?

Timo Werner, ktorého pokračovanie v nemeckom RB Lipsko je aktuálne nepravdepodobné, by mohol podľa Daily Star putovať do anglickej Premier League. Konkrétne do Liverpoolu, ktorý na jeho získaní pracuje už niekoľko mesiacov.

Kde skončí Pepe?

Pôvodne sa špekulovalo, že cenený útočník francúzskeho LOSC Lille Nicolas Pepe odíde do Arsenalu, Chelsea či Manchestru City. Daily Star ale píše, že kanonier z Ligue 1 by sa mohol sťahovať na liverpoolsky štadión Anfield Road.

Lukaku a Inter?

Po tom, čo bol Antonio Conte oznámený ako nový tréner talianskeho Interu Miláno, by sa podľa Manchester Evening News mohol do Serie A sťahovať belgický kanonier Romelu Lukaku. Manchester United mu v prestupe brániť nebude.