Main Content

TRANSFER NEWS (2.6.): De Ligt, Neymar, Griezmann, Pogba či Bale

nedeľa, 2. jún 2019 13:57 | Autor: Jakub Vaverka

Gareth Bale
Gareth Bale | zdroj: TASR

Špekulácií zo sveta futbalu je stále neúrekom. Prinášame vám výber tých najzaujímavejších špekulácii za posledných 24 hodín.

Barcelona stále chce De Ligta

Vedenie FC Barcelona sa podľa katalánskych médií stále nevzdalo nádeje na získanie holandského obrancu Matthijsa De Ligta, píše denník Sport. Barca má o kapitána Ajaxu Amsterdam na diaľku bojovať s Manchestrom United a PSG.

Barca chce Neymara a Griezmanna

Španielsky denník Mundo Deportivo píše, že šéfovia Barcelony budú v letnom prestupovom období bojovať o Neymara z PSG a aj o Antoinea Griezmanna z Atlética Madrid. FCB chce získať do začiatku novej sezóny oboch týchto hráčov.

De Gea za 75M

Manchester United sa podľa plátku The Sun začína pripravovať na odchod brankára Davida De Geu. Red Devils údajne stanovili prestupovú čiastku za tohto španielskeho gólmana na 75 miliónov libier. Záujemcami sú Real Madrid a PSG.

Deulofeu v kurze

Taliansky portál Calcio Mercato informuje, že o španielske krídlo z anglického Watfordu Gerarda Deulofeua sa zaujímajú dva kluby zo Serie A. Konkrétne má ísť o Neapol a AC Miláno. Deulofeu možnosť odchod inam nekomentoval.

Richarlison ignoruje ponuky

Útočník liverpoolskeho Evertonu Richarlison prehlásil, že prestupovými špekuláciami, ktoré sú spojené s jeho osobou sa nezaoberá. „Je to pekný pocit, je to odmena za dobrú prácu. Nad prestupom ale nerozmýšľam.“

Bale za Pogbu?

Britský plátok The Times píše, že Manchester United je ochotný predať Paula Pogbu do Realu Madrid, ale na oplátku chce získať nielen peniaze, ale aj waleského reprezentanta Garetha Balea. Merengues by sa Balea radi zbavili.