Main Content

TRANSFER NEWS (3.6.): Koeman, Ceballos, Icardi či Rabiot

pondelok, 3. jún 2019 09:03 | Autor: Jakub Vaverka

Ronald Koeman
Ronald Koeman | zdroj: TASR

Špekulácií zo sveta futbalu je stále neúrekom. Prinášame vám výber tých najzaujímavejších špekulácii za posledných 24 hodín.

Koeman nebude trénovať Barcu

Tréner Ronald Koeman povedal, že momentálne preňho nie je správny moment na to, aby sa stal trénerom FC Barcelona. Koeman je spájaný s FCB, ale je reálne, že ostane na lavičke Holandska minimálne do roku 2020.

Ceballos do Tottenhamu?

Football Insiderpíše, že finalista Ligy majstrov Tottenham Hotspur by mohol získať španielskeho stredopoliara Daniela Ceballosa, ktorý je síce stále hráčom Realu Madrid, ale vo veľkom sa špekuluje o jeho možnom prestupe.

Rabiot Rokuje

Get French Football News hlása, že Adrien Rabiot, ktorý chce odísť z Parížu Saint-Germain, v týchto dňoch rokuje s dvoma klubmi z anglickej Premier League. Konkrétne sa jedná o Manchester United a Everton.

Icardi opustí Inter

Calciomercatoinformuje, že argentínsky útočník Mauro Icardi je na odchode z Interu Miláno. Údajne ho preč posiela aj nový tréner Antonio Conte, pričom Icardiho by mohol nahradiť jeden z dvojice Edin Džeko – Romelu Lukaku.

Traoré do Premier League?

Bertrand Traoré, bývalý hráč Chelsea, ktorý podáva výborné výkony vo francúzskom Lyone, by vraj mohol od budúcej sezóny hrávať v anglickej Premier League. Záujem o jeho služby prejavil liverpoolsky Everton. Hlása Football Insider.

Fonseca trénerom AS Rím?

Je reálne, že vedenie talianskeho AS Rím zabojuje o trénera Paula Fonsecu, ktorý je aktuálne vo funkcii v ukrajinskom Šachťare Donetsk Calciomercatohovorí, že Vlci by radi trénerskú otázku  vyriešili už čoskoro.