Main Content

TRANSFER NEWS (4.6.): Bayern sleduje 3 zvučné mená

utorok, 4. jún 2019 09:29 | Autor: Jakub Vaverka

Leroy Sané
Leroy Sané | zdroj: TASR

Špekulácií zo sveta futbalu je stále neúrekom. Prinášame vám výber tých najzaujímavejších špekulácii za posledných 24 hodín.

Hazard za 130M

Očakáva sa, že belgický reprezentant Eden Hazard prestúpi z londýnskej Chelsea do španielskeho Realu Madrid za 130 miliónov eur. Sky Sports informuje, že čoskoro by malo byť v tejto transferovej ságe jasnejšie.

Chelsea pustí Sarriho

Sky Sports píše, že londýnska Chelsea nebude robiť trénerovi Mauriziovi Sarrimu problémy s odchodom do Juventusu Turín. Sarri je údajne dohodnutý s Juventusom Turín, ktorý ho sleduje už dlhšie obdobie.

Trippier chce ostať

Sky Italy hlása, že obranca Tottenhamu Hotspur Kierran Trippier je na lane Juventusu Turín. Na druhej strane, podľa Sky Sports chce anglický reprezentant ostať v Premier League, kde je podľa svojich slov šťastný. „Momentálne neviem,“ odpovedal novinárom ohľadom svojej budúcnosti.

Lukaku chce odísť

Podľa zdroja menom Mediaset chce belgický útočník Romelu Lukaku odísť z Manchestru United. Urastený zakončovateľ je dlhodobo v hľadáčiku talianskeho Interu Miláno. Inter trénuje Antonio Conte, ktorý ho chcel získať už počas pôsobenia v Chelsea.

Bayern hľadá posily

Magazín Kicker píše, že nemecký majster Bayern Mníchov aktuálne sleduje hneď troch hráčov. Konkrétne by sa malo jednať o útočníka Tima Wernera z RB Lipsko, Rodriho z Atlética Madrid a Leroya Saného z Manchestru City.

Jamés do Serie A?

Denník Marca prišiel s informáciou, podľa ktorej je favoritom na získanie kolumbijského reprezentanta Jamésa Rodrigueza taliansky celok SSC Neapol. Jamésovi skončilo dvojročné hosťovanie v Bayerne Mníchov a papierovo je hráčom Realu Madrid.