Main Content

TRANSFER NEWS (5.6.): Luis Suarez k Davidovi Beckhamovi?

streda, 5. jún 2019 08:07 | Autor: Jakub Vaverka

Luis Suarez
Luis Suarez | zdroj: TASR

Špekulácií zo sveta futbalu je stále neúrekom. Prinášame vám výber tých najzaujímavejších špekulácii za posledných 24 hodín.

Maddison do United?

The Independent píše, že Manchester United chystá šesťdesiat miliónov libier na získanie Jamesa Maddisona. Maddison má za sebou výborný ročník v Leicestri City a povráva sa, že by mohol toto leto zmeniť dres.

Salah v centre pozornosti

Španielsky denník AS informuje, že okolo egyptského útočníka Mohameda Salaha krúži niekoľko európskych veľkoklubov, ktoré núkajú Liverpoolu závratné finančné čiastky. The Reds ho toto leto za žiadnych okolností nepredajú.

Pogba a Juventus?

Podľa Sky Sports by sa francúzsky útočník Paul Pogba mohol vrátiť z Manchestru United do Juventusu Turín. Taliansky šampión sledoval svojho bývalého hráča už v januárovom transferovom okne, pričom tento prestup je údajne reálny.

Posila pre Arsenal?

Obranca Thomas Meunier, ktorého pokračovanie vo francúzskom Paríži Saint-Germain je nepravdepodobné, je podľa britskej televízie Sky Sports pod drobnohľadom londýnskeho Arsenalu. Záujem o jeho služby prejavil aj Manchester United.

Suarez do Miami?

Marca informuje, že majiteľ futbalového klubu v Miami David Beckham sleduje situáciu okolo útočníka Luisa Suareza. Suarez je síce stále hráčom FC Barcelona, ale stále viac sa hovorí o tom, že by mal čoskoro zmeniť dres.

Mendy čoskoro

Podľa denníka Marca by mal byť do konca tohto týždňa oznámený prestup talentovaného mladíka Ferlanda Mendyho z francúzskeho Olympiqueu Lyon do Realu Madrid. Mendy viackrát naznačil, že by ho transfer do Madridu potešil.