Main Content

Christian Eriksen môže byť prekvapivou posilou Liverpoolu

streda, 5. jún 2019 08:15 | Autor: Jakub Vaverka

Christian Eriksen
Christian Eriksen | zdroj: TASR

Dánsky stredopoliar Christian Eriksen patrí medzi najžiadanejších futbalistov na prestupovom trhu. Vo veľkom sa hovorí o tom, že by mal počas prebiehajúceho leta opustiť Tottenham Hotspur.

Christian Eriksen doposiaľ svoju budúcnosť nekomentoval a vyzerá to, že rovnako reálne ako, že v Tottenhame Hotspur ostane, je aj možnosť, že klub definitívne opustí. Doteraz boli hlavnými záujemcami o Dána Real Madrid a Paríž Saint-Germain.

Budúcnosť bývalého stredopoliara Ajaxu Amsterdam môže nabrať neočakávaný smer. Anglická televízia Sky Sports, teda lepšie povedané jej súčasť Jamie O´Hara sa v príspevku na svojom profile na sociálnej sieti Twitter nad Eriksenovou budúcnosť zamýšľa.

„Dánsky stredopoliar je v kádri Spurs šesť rokov a za ten čas sa stal dôležitou súčasťou tímu argentínskeho trénera Mauricia Pochettina,“ píše britský zdroj.

„Jeho kontrakt končí v roku 2020, pričom Liverpoolu chýba od odchodu Philippeho Coutinha do Barcelony hráč na pozíciu čísla desať. To by mohol byť priestor pre Eriksena,“ špekuluje.

Eriksen nastúpil proti The Reds vo víkendovom finále Ligy majstrov, v ktorom Kohúti prehrali s The Reds 0:2 a cennú trofej nezískali. Aj nedostatok titulov a trofejí môže byť jedným z dôvodov, prečo by sa Severan mohol sťahovať inam.