Main Content

TRANSFER NEWS (6.6.): Guardiola, Felix, Van De Beek či Navas

štvrtok, 6. jún 2019 09:29 | Autor: Jakub Vaverka

Pep Guardiola
Pep Guardiola | zdroj: TASR

Špekulácií zo sveta futbalu je stále neúrekom. Prinášame vám výber tých najzaujímavejších špekulácii za posledných 24 hodín.

Guardiola môže trénovať Juventus

Taliansky veterán Andrea Bargazli prehovoril, že si myslí, že novým trénerom Juventusu Turín by mohol byť Pep Guardiola, jeho slová priniesol denník La Gazzetta dello Sport. Španielsky tréner je aktuálne v Anglicku, kde pracuje v Manchestri City.

Eriksen za 113M

Renomovaný britský denník the Times informuje, že dánsky stredopoliar Christian Eriksen môže toto leto opustiť Tottenham Hotspur za 113 miliónov eur. Vedenie Kohútov vie, že Dán chce zmeniť dres. Pod cenu ho ale predať nehodlá.

Navas jednotkou PSG?

Po tom, čo na povrch vyplávalo, že taliansky brankár Gianluigi Buffon končí v Paríži Saint-Germain, sa začali predstavitelia francúzskeho majstra zaujímať o kostarického gólmana Keylora Navasa z Realu Madrid. Píše denník Marca.

Van De Beek len do TOP klubu

Sjaak Swart, agent talentovaného Donnyho Van De Beeka prehlásil, že ak má jeho klient opustiť Ajax Amsterdam, bude to jedine do jedného z európskych veľkoklubov. Záujem o tohto mladíka je podľa Goal.com v nemeckej Bundeslige.

De Ligt: PSG alebo Barca

Podľa RMC Sport to vyzerá tak, že holandský obranca Matthijs De Ligt prestúpi z Ajaxu Amsterdam buď do francúzskeho Parížu Saint-Germain alebo do španielskej Barcelony. Manchester United, Liverpool a Juventus z boja prakticky vypadli.

Felix po finále Ligy národov

Goal.com informuje, že talentovaný portugalský mladík Joao Felix sa rozhodne o svojej budúcnosti po finále Ligy národov, ktoré je na programe cez víkend. Hráč Benficy Lisabon včera debutoval v národnom mužstve Portugalska pri postupe cez Švajčiarsko.