Main Content

TRANSFER NEWS (7.6.): Eriksen do Interu Miláno?

piatok, 7. jún 2019 08:02 | Autor: Jakub Vaverka

Christian Eriksen
Christian Eriksen | zdroj: TASR

Špekulácií zo sveta futbalu je stále neúrekom. Prinášame vám výber tých najzaujímavejších špekulácii za posledných 24 hodín.

James za 15M

Prvou letnou posilou Manchestru United sa stal Daniel James z waleského Swansea City. Mladý waleský reprezentant, ktorý skóroval proti Slovensku v kvalifikácii Euro 2020 stál Red Devils pätnásť miliónov libier.

Inter ide po talente City

Prekvapivou letnou posilou Interu Miláno by sa mohol stať iba osemnásťročný mladík Taylor Richards, ktorý je členom akadémie Manchestru City. Richardsa má podľa denníka The Sun sledovať Antonio Conte.

Zmluva pre Matipa?

Tréner Liverpoolu Jurgen Klopp chce ako odmenu za kvalitné výkony pre Joela Matipa oceniť tohto hráča novým kontraktom. Liverpool vyhral Ligu majstrov aj vďaka nemu, pričom aktuálna zmluva mu končí v lete 2020.

Umtiti zrejme ostane

Podľa španielskeho denníka Marca je veľmi pravdepodobné, že francúzsky obranca Samuel Umtiti ostane v Barcelone aj po konci prebiehajúceho letného prestupového obdobia. Skloňoval sa jeho prestup do anglickej Premier League.

Eriksen do Interu?

Jedným z klubov, ktorý má sledovať Christiana Eriksena je podľa denníka Daily Mail Inter Miláno. Trénerom Interu je Antonio Conte, ktorý má o Dánovi prehľad z pôsobenia v Chelsea a vzájomných zápasov proti Tottenhamu Hotspur.

De Gea a PSG?

Španielsky brankár David De Gea by sa mohol stať brankárom Parížu Saint-Germain. Informuje o tom americká televízia ESPN. PSG pustilo preč veterána Buffona, pričom DDG stále nepodpísal s Manchestrom United novú zmluvu.