Main Content

Novinky z futbalového sveta (24.10.)

pondelok, 24. október 2011 18:20 | Autor: Jakub Vaverka

Novinky z futbalového sveta (24.10.)
Novinky z futbalového sveta (24.10.) | zdroj: Jakub Vaverka pre Sport7.sk, foto SITA

Letné prestupové obdobie je už minulosťou, no futbalový svet sa nezastavil ani po 31. auguste. Práve naopak. Zaujímavých noviniek cez sezónu pribúda rýchlym tempom a naša nová rubrika "Novinky z futbalového sveta" vám ich každý deň sumarizuje.

Chicharito ostáva

Útočný klenot Manchestru United Javier Chicharito Hernandéz predĺžil so svojim aktuálnym zamestnávateľom zmluvu až do roku 2016.

AVB si zavaril

André Villas Boas si po včerajšku poriadne zavaril. Chelsea totiž prehrala na ihrisku QPR 1-0, keď rozhodca Crhis Foy nariadil proti The Blues penaltu a navyše jej vylúčil 2 hráčov.  Objektívne treba priznať, že Foy zápas nezvládol a pokazil čo sa dalo. Villas Boas sa na pozápasovej tlačovke na adresu tohto arbitra vyjadril dosť štipľavo a trestu sa pravdepodobne nevyhne.

Puyol stále mimo

Kapitán Barcelony Carles Puyol stále nemôže pomôcť svojim spoluhráčom. Barca hrá zajtra na ihrisku nováčika z Granady, no bude sa musieť zaobísť bez svojho defenzívneho pilieru.

McEachran na hosťovanie ?


Talentovaný mladík v službách Chelsea  Josh McEachran by si rád zapísal na svoje konto viac štartov v Premier League. Vyzerá to tak, že sa mu črtá na lepšie časy, lebo údajne by ho chceli na hosťovanie získať vo Swansea.

Fabregas popiera


Útočník FC Sevilla Frederic Kanouté dostal v sobotňajšom šlágri kola na Nou Campe červenú kartu po inzultácii Cesca Fabregasa. Ten ho že vraj počastoval rasistickými nadávkami. Mladý Španiel však tieto informácie poprel a povedal, že s Kanoutém si to vysvetlil.