Main Content

TRANSFER NEWS (9.6.): Rooney radí United. Umtiti sa rozhodol, ostane?

nedeľa, 9. jún 2019 14:17 | Autor: Jakub Vaverka

Wayne Rooney
Wayne Rooney | zdroj: TASR

Špekulácií zo sveta futbalu je stále neúrekom. Prinášame vám výber tých najzaujímavejších špekulácii za posledných 24 hodín.

Veretout posilou Arsenalu?

Londýnsky Arsenal údajne pracuje na tom, aby získal stredopoliara talianskeho klubu AFC Fiorentina Jordana Veretouta. Veretout má 26 rokov a je rodákom z Francúzska. Získať ho chce aj SSC Neapol, píše plátok L’Equipe.

United potrebujú mladíkov

Legenda Manchestru United Wayne Rooney hovorí, že tréner Red Devils Ole Gunnar Solskjaer musí získať mladých futbalistov, aby Diabli prešli prestavbou. „Myslím si, že by mal vybudovať káder, to musí urobiť ako prvé. Možno by bolo lepšie získať 5-6 mladších hráčov miesto jedného za 100 miliónov,“ prináša jeho slová BBC Radio Five Live’s.

Nový brankár nepríde

Portál the Express informuje, že vedenie londýnskeho Arsenalu neplánuje získať nového brankára. Klub opustil Petr Čech, ktorý by sa mal stať športovým riaditeľom Chelsea. Jednotkou ostáva Nemec Bernd Leno.

Umtiti je rozhodnutý

Goal.com informuje, že obranca Samuel Umtiti, ktorý bol spájaný s odchodom z FC Barcelona, je rozhodnutý. „Mám platný kontrakt, som v Barcelone šťastný. Mám za sebou komplikovaný rok, ale neexistuje dôvod toho, aby som odišiel. Budem v Barcelone aj o rok.“

Bitka o Kessieho

Stredopoliar talianskeho AC Miláno Franck Kessie je pod drobnohľadom viacerých klubov. Favoritom na jeho získanie je londýnsky West Ham United, ale v hre o jeho služby by mali byť aj Tottenham Hotspur a Arsenal, píše the Express.

Barca čaká na ponuky

Vedenie FC Barcelona neplánuje v tomto letnom prestupovom období iba kupovať, ale aj predávať. Aktuálne sú na odchode niekoľkí futbalisti, konkrétne Malcom, Jasper Cillessen, Andre Gomes, Denis Suarez a Nelson Semedo. Informáciu priniesol Mundo Deportivo.