Main Content

Novinky z futbalového sveta (25.10.)

utorok, 25. október 2011 17:28 | Autor: Jakub Vaverka

Novinky z futbalového sveta (25.10.)
Novinky z futbalového sveta (25.10.) | zdroj: Jakub Vaverka pre Sport7.sk, foto SITA

Letné prestupové obdobie je už minulosťou, no futbalový svet sa nezastavil ani po 31. auguste. Práve naopak. Zaujímavých noviniek cez sezónu pribúda rýchlym tempom a naša nová rubrika "Novinky z futbalového sveta" vám ich každý deň sumarizuje.

150

Marek Hamšík je v súčasnosti v Neapole veľmi žiadaný a ľudia pod Vezuvom ho doslova milujú.  Netreba sa im čudovať, veď slovenský záložník je v mužstve SSC spolu s Cavanim najdrahším hráčom (trhová cena podľa transfermarkt 24 miliónov eur) a v talianskej Serii A odohral už 150 duelov s bilanciou 43 gólov.  Okrem toho strelil Marek za Neapol ešte štyri góly v pohárových zápasoch a na desiatky prihral.

Pivo nezmizne

Ak ste sa báli, že sa zlatistý mok vytratí z futbalových MS, tak vás môžeme upokojiť, lebo spoločnosť  Budweiser bude sponzorom futbalových MS 2018 v Rusku a MS 2022 v Qatare.

Spokojný Škrtel

Stopér slovenskej reprezentácie a FC Liverpool Martin Škrtel je spokojný. Jeho tím síce cez víkend nedokázal na domácom ihrisku zdolať Norwich ( 1-1 , pozn. red.) , no čerstvý otec sa už upriamuje na duel so Stoke, ktorý bude pre „The Reds“ dôležitý. 

Pokuta

Aj takým hviezdam ako Iker Casillas sa občas poriadne „zadarí“. Gólman Realu Madrid a španielskej reprezentácie prišiel neskoro na tréning a tréner Mourinho mu bez váhania „naparil“ pokutu. Hviezda-nehviezda kultúra musí byť.

Koniec Gattussa ?

Kariéra kremenitého talianskeho univerzála Gennara Gattussa je v ohrození. Rodák z južného Talianska má totiž pretrvávajúce problémy s okom, ktoré mu zabraňujú v prvotriednom výkone.

Nezmeškajte!

Je síce pracovný týždeň , ale aj tak sa hrá množstvo zaujímavých zápasov. Španielska La Liga pokračuje dnes a zajtra ďalším kolom a v Anglicku je na programe Carling Cup.

Ferguson upokojuje situáciu

Tréner Manchestru United Sir Alex Ferguson upokojuje prostredníctvom médií fanúšikov červených diablov. Ferguson im odkazuje, že mužstvo sa z potupnej prehry s mestským rivalom Manchestrom City rýchlo spamätá a zároveň pripomína, že jeho mužstvo má najlepšiu formu tradične až začiatkom jari. Súhlasíme s Alexom, odpisovať Red Devils z boja o anglický titul by bolo šialenstvom.

Mancini pochválil Balotelliho

,,Pre mňa je Balotelli hráč, ktorý patrí medzi piatich najlepších na svete" takto pochválil v médiach tréner Citizens Roberto Mancini svojho zverenca po tom, ako sa najväčšiou mierou zaslúžil o nevídaný debakel Manchestru United na Old Trafford. Súhlasíte s Mancinim? Napíšte názor do diskusie.