Main Content

TRANSFER NEWS (14.6.): Prestup medzi talianskymi rivalmi?

piatok, 14. jún 2019 11:07 | Autor: Jakub Vaverka

AC Miláno
AC Miláno | zdroj: TASR

Špekulácií zo sveta futbalu je stále neúrekom. Prinášame vám výber tých najzaujímavejších špekulácii za posledných 24 hodín.

Walker majstrov neopustí

Manchester City podľa dostupných informácií nepríde o anglického reprezentanta Kylera Walkera. Walker je totiž pripravený podpísať s majstrom Premier League nový dvojročný kontrakt. Do klubu prišiel v roku 2017 z Tottenhamu Hotspur.

Sarri trénerom Juventusu

Juventus bude mať nového trénera. Potvrdzujú to viaceré renomované weby v Taliansku aj v Anglicku, ktoré podporuje napríklad televízia Sky Sports. Stará Dáma sa dohodla s koučom Chelsea Mauriziom Sarrim, ktorý by mohol byť predstavený už dnes.

Hart v druhej lige?

Niekdajší anglický brankár a jednotka Manchestru City Joe Hart, možno bude pokračovať v druhej anglickej lige. Denník The Sun píše, že Hart by mohol toto leto opustiť Burnley FC a zamieriť do Stoke City. The Potters sa pripravujú na odchod Jacka Butlanda. Butlanda sledujú Aston Villa a Bournemouth.

Manolas do AS Miláno?

Calciomercato informuje, že grécky obranca Kostas Manolas by mohol v tomto letnom prestupovom období opustiť AS Rím, kde doteraz pôsobil a zamieriť do konkurenčného AC Miláno. Klub zo San Sira pracuje na posilnení kádra.

Spurs zlomia rekord

The Mirror píše, že Tottenham Hotspur je v tomto prestupovom období ochotný zlomiť klubový transferový rekord. Tottenham je blízko k získaniu Giovaniho Lo Celsa zo španielskeho Realu Betis a Tanguya Ndombeleho z Lyonu.

Rabiot rokuje o odchode

Paris Saint-Germain si pravdepodobne neudrží Adriena Rabiota, ktorého sledujú hlavne Manchester United a Juventus Turín. „Hovoril som s Juventusom, je to skvelý klub, kde by chcel hrať každý,“ povedal Rabiot pre talianske noviny Corriere dello Sport.