Main Content

TRANSFER NEWS (19.6.): Bude mať Hamšík v Číne hviezdneho trénera?

streda, 19. jún 2019 08:05 | Autor: Jakub Vaverka

Marek Hamšík
Marek Hamšík | zdroj: TASR

Špekulácií zo sveta futbalu je stále neúrekom. Prinášame vám výber tých najzaujímavejších špekulácii za posledných 24 hodín.

Bitka o Veretouta

Jordan Veretout môže toto leto opustiť Fiorentinu, v drese ktorej si v talianskej Serie A vybudoval meno. 26-ročného stredopoliara sledujú AS Rím, SSC Neapol a AC Miláno. Informácie priniesol  portál Calciomercato.

Suareza Griezmann nestresuje

Luis Suarez okomentoval Antoinea Griezmanna ako kvalitného hráča, ale rovnako tak povedal, že prestupové špekulácie nerieši. V Španielsku sa špekuluje, že ak Francúz príde, kouč FC Barcelona Ernesto Valverde posadí práve Uruguajčana. 

Llorente za 50M

Real Madrid nemá problém s odchodom Marcosa Llorenteho, ale 24-ročného stredopoliara Biely Balet nepredá za menej ako päťdesiat miliónov eur. Denník AS píše, že Llorente by sa mohol toto leto sťahovať do konkurenčného Atlética Madrid.

Neapol bojuje o Manolasa

Vedenie SSC Neapol rokuje s AS Rím o prestupe gréckeho obrancu Kostasa Manolasa. Sky Sport v Taliansku píše, že skúsený Grék by mohol zmeniť toto leto dres, pričom Manolasova cena sa pohybuje na úrovni 36 miliónov eur. 

Benitez do Číny?

Dalian Yifang, klub, kde pôsobí aj slovenský reprezentant Marek Hamšík, ponúkol trénerovi Newcastlu United Rafaelovi Benitezovi ročný plat vo výške 12 miliónov libier. Informáciu priniesol britský denník The Times.

Felix v Madride

El Chiringuito informuje, že iba 19-ročný portugalský reprezentant Joao Felix bol videný v Madride, kde by vraj mal čoskoro uzavrieť svoj transfer do Atlética Madrid. Benfica, ktorej Felix stále patrí, ale dementovala, že by bola s Rojiblancos dohodnutá.