Main Content

Novinky z futbalového sveta (28.10.)

piatok, 28. október 2011 18:58 | Autor: Jakub Vaverka

Novinky z futbalového sveta (28.10.)
Novinky z futbalového sveta (28.10.) | zdroj: Jakub Vaverka pre Sport7.sk, foto SITA

Letné prestupové obdobie je už minulosťou, no futbalový svet sa nezastavil ani po 31. auguste. Práve naopak. Zaujímavých noviniek cez sezónu pribúda rýchlym tempom a naša nová rubrika "Novinky z futbalového sveta" vám ich každý deň sumarizuje.

„Pelé mele“

Legenda svetového futbalu Pelé si opäť pustil ľudovo povedané „ ústa na špacír“ a povedal o Lionelovi Messim, že nie je kompletný hráč. Pelé sa však už niekoľko krát vyjadril negatívne na adresu tohto Argentínčana a začína to vyzerať tak, že ho vníma ako konkurenciu v boji o najlepšieho hráča histórie.

Sen

Futbalisti Levante si žijú svoj sen. Momentálne kraľujú v Primera División a za sebou nechávajú aj celky ako FC Barcelona a Real Madrid. Prekvapivý je aj kľúč k úspechu. Hráči si údajne po každom zápase dajú pizzu a zapijú ju pivom, pričom to pred trénerom netaja.

Hamšík pod drobnohľadom

Jedna z hviezd Neapola a slovenskej reprezentácie Marek Hamšík je údajne pod drobnohľadom skautov Sira Alexa Fergusona z Manchestru United. Spoľahlivý záložník je však na juhu Talianska spokojný a nechce odísť. Okrem Hamšíka sa Red Devils zaujímajú aj o Lavezziho a Cavaniho.

Navarro ostáva

Pilier zostavy FC Sevilla Fernando Navarro je v Andalúzii nadmieru spokojný a preto sa rozhodol so svojim zamestnávateľom predĺžiť zmluvu. Tá nová bude platiť až do roku 2016.

Pohodový Real

Vyzerá to tak, že Real Madrid našiel konečne optimálnu formu. Zverenci trénera Josého Mourinha nadeľujú svojim súperom kade chodia a naposledy si to odniesol FC Villareal, ktorý „schytal“ na štadióne Santiaga Bernabeua  3 góly. 

Zranený Rossi

Ofenzívny klenot Villarealu Giuseppe Rossi bude svojmu tímu chýbať šesť mesiacov, kvôli operácii kolena. Pre „žltú ponorku“, ktorá zažila jeden z najhorších vstupov do Ligy je to rana pod pás.

Chelsea sa nesťahuje

Pred niekoľkými týždňami sa objavili správy o tom, že futbalisti Chelsea by mali Stamford Bridge vymeniť za nový a väčší štadión. Včera prebehlo ohľadom tejto témy rokovanie a ortieľ (aspoň na teraz) znie, že The Blues ostávajú na starej adrese.