Main Content

TRANSFER NEWS (30.6.): Stoch opúšťa Prahu, Inter bude predávať

nedeľa, 30. jún 2019 13:34 | Autor: Timotej Gašper

Miroslav Stoch a Willian
Miroslav Stoch a Willian | zdroj: TASR

Špekulácií zo sveta futbalu je stále neúrekom. Prinášame vám výber tých najzaujímavejších špekulácii za posledných 24 hodín.

Stoch oficiálne mení dres

Slovenský reprezentačný krídelník sa pomerne nečakane sťahuje z pražskej Slavie do gréckeho PAOKu Solún. V uplynulom ročníku sa Miňo predstavil v 49 zápasoch, v ktorých si pripísal 14 gólov a 13 asistencií. Stoch potvrdil svoj odchod z Prahy už aj na sociálnych sieťach. 

Ak má prísť Lukaku, musia prísť aj odchody!

Vedenie milánskeho Interu je odhodlané splniť trénerovi Contemu všetky prestupové priania, pričom najväčším z nich je kúpa belgického útočníka z Manchestru United. Ak sa však Inter chce vyhnúť komplikáciám kvôli finančnému fair-play, musí začať predávať hráčov. Jednou nohou von sú teda podľa posledných správ Joao Mario a Dalbert, z ktorých predaja by Inter chcel zarobiť minimálne 45 miliónov eur. 

Liverpool nebude bojovať o Bruna Fernandesa

Plátok Daily Express prišiel vo svojom nedeľnom vydaní so správou, podľa ktorej sa Liverpool vzdal boja o zisk portugalskej superhviezdy zo Sportingu Lisabon. Vedenie LFC sa malo zamerať na zisk ostatných prestupových cieľov a Bruno je teda ešte bližšie k odchodu do United.

Eriksen môže posilniť Real Madrid 

Bulvárne periodikum The Sun informuje, že rodina dánskeho stredopoliara bola zahliadnutá v Madride pri obhliadkach domov. Táto skutočnosť tak naklonila váhy špekulácií na stranu Realu Madrid, ktorý sa o zisk ofenzívneho loptového kúzelníka snaží už dlhodobo.

Sadio Mané dostane ponuku sno

Senegalský krídelník a jedna z najväčších hviezd Liverpoolu dostane v najbližších dňoch ponuku snov od Realu Madrid. V hre majú byť astronomické peniaze pre Liverpool, hráča i agenta, pričom „Los Blancos“ plánujú k ponuke pridať aj Marca Asensia.

Manchester United môže zlomiť prestupový rekord

The Sun taktiež píše, že Manchester United môže zlomiť ďalší prestupový rekord, keďže Ole Gunnar Solskjaer chce za každú cenu získať škótskeho záložníka z Aston Villy, Johna McGinna. 24-ročný záložník pridal v minulom ročníku 9 gólov a 12 asistencií a je dobrým hráčom do rýchlej kombinácie. Špekulácia od The Sun dodáva, že cena sa s bonusmi môže vyšvihnúť až na 50 miliónov eur, čo by znamenalo výrazne najdrahší prestup škótskeho futbalistu.