Main Content

TRANSFER NEWS (2.7.): Griezmann je nechcený, Lukaku na odchode

utorok, 2. júl 2019 08:53 | Autor: Jakub Vaverka

Romuelu Lukaku
Romuelu Lukaku | zdroj: TASR

Špekulácií zo sveta futbalu je stále neúrekom. Prinášame vám výber tých najzaujímavejších špekulácii za posledných 24 hodín.

Nechcený Griezmann

Podľa Goal.com je prestup Antoinea Griezmanna do FC Barcelona problematický. Francúz je na odchode z Atlética Madrid, avšak fanúšikovia Kataláncov ho príliš v láske nemajú a viacerí naňho počas zápasov Barcelony s Atléticom pokrikovali vulgárne slogany.

40 miliónov za Zahu

Wilfried Zaha, ktorý naznačil, že by rád prestúpil do Arsenalu, je podľa Sky Sports v hľadáčiku The Gunners. Kanonieri Crystal Palace za šikovného zakončovateľa ponúkli štyridsať miliónov eur. Očakáva sa, že The Eagles túto ponuku odmietnu.

Brahimi a Arsenal?

Sky Sports informuje, že londýnsky Arsenal monitoruje situáciu okolo alžírskeho reprezentanta Yacinea Brahimiho, ktorý je dlhodobo oporou portugalského FC Porto. Portugalskí Draci sa jeho predaju nebránia, ale pod cenu ho odísť nenechajú.

Kovačič na 5 rokov

Mateo Kovačič včera skompletizoval svoj prestup do Chelsea. Na Stamford Bridge podpísal päťročný kontrakt. Chorvátsky reprezentant sa nechcel vrátiť do Realu Madrid, pričom povedal, že sezónu v Anglicku si užil a je rád, že v Premier League ostáva.

Bitka o Joaa Cancela

Joao Cancelo z Juventusu Turín je podľa Daily Mail, ktorého report prináša Sky Sports v hľadáčiku Manchestru City a Bayernu Mníchov. Sky Blues chceli Cancela už  v minulosti. Obranca sa prestupu z Turína nebráni.

Záujem o Lukakua pokračuje

Goal.com píše, že záujem Interu Miláno o belgického útočníka Romelua Lukakua  z Manchestru United pokračuje. Lukaku dal jasne najavo, že by rád odišiel z Old Trafford. Na druhej strane, dohoda klubov je stále ďaleko.