Main Content

Bale má jasno. O odchode nerozmýšľa, hrať zrejme nebude

utorok, 2. júl 2019 09:29 | Autor: Jakub Vaverka

Gareth Bale
Gareth Bale | zdroj: TASR

Gareth Bale má v Reale Madrid náročnú pozíciu. Tréner ho nechce, on ale nechce odísť. Záujemcovia o jeho služby sú, ale nemajú peniaze na jeho plat.

Tréner Realu Madrid Zinedine Zidane dal niekoľkokrát jasne najavo, že s Garethom Baleom neráta a waleský reprezentant by mal odísť, ak chce pravidelne hrať. Francúzsky kouč sa možno zachoval až kruto k hráčovi, ktorý mu pomohol vyhrať neraz Ligu majstrov.

Rozhodnutie je však platné. Háčik je ale v tom, že Bale má s Realom Madrid platný kontrakt do roku 2022. Navyše, nikto ho nechce kúpiť, pretože berie luxusný plat, ktorý by mohol ekonomicky slabšie kluby zruinovať. 

„Bale nemá v úmysle opustiť Real Madrid. Je pripravený začať letnú prípravu v riadnom termíne,“ povedal Baleov agent Jonathan Barnett pre americkú televíziu ESPN.

„Má kontrakt platný do roku 2022 a je k dispozícii trénerovi Zinedineovi Zidaneovi,“ zakončil. Bude zaujímavé sledovať, ako bude táto transferová sága pokračovať. A rovnako tak, či Bale bude za Real Madrid ešte niekedy hrať.