Main Content

New York Rangers má dve možnosti ako vytvoriť útok skazy

štvrtok, 4. júl 2019 09:43 | Autor: Jakub Vaverka

Kaapo Kakko
Kaapo Kakko | zdroj: TASR

New York Rangers v drafte získal fínskeho útočníka Kaapa Kakka a na trhu s voľnými hráčmi ulovil Artemiho Panarina. Jazdci tvoria tím, ktorý bude veľmi-veľmi zaujímavý.

Po získaní Panarina sa okamžite začali diskusie, kde by mohol tento ruský útočník v New Yorku nastupovať. Väčšina hokejovej obce sa zhodne, bolo by zaujímavé vyskúšať Artemiho Panarina v jednej formácie s mladíkom Kaapom Kakkom, ktorý je v mladom veku pripravený na NHL.

Pracujme s predpokladom, že Artemi Panarin a Kaapo Kakko budú hrať v jednom útoku. Už len to znie výborne a zaujímavo. Samozrejme, ktovie, či by to fungovalo, ale byť Rangers, tak sa tomu šancu dať oplatí.

Krídla k sebe ale potrebujú centra. V tomto ohľade má New York Rangers hneď dve zaujímavé možnosti.

Prvá. K Panarinovi s Kakkom by bol pridelený Mika Zibanejad. Donedávna najväčšia hviezda Jazdcov a skúsený švédsky center. Urastený, vie zaútočiť a nezabúda brániť. Navyše, je Severan a mladému Fínovi by mohol pomôcť aj po psychickej stránke. 

Druhá. Kakka s Panarinom by doplnil ruský útočník Vladislav Namestnikov. Bývalý prospekt Tampy Bay sa v New Yorku hľadá, ale príchod Panarina môže všetko zmeniť. Navyše, jedná sa o hráča, ktorý je sčasti podobný ako Anisimov, s ktorým si Bread Man rozumel v Chicagu.

Samozrejme, je reálne, že Rangers túto dvojku rozdelia. Následne by sa mohli vytvoriť dvojičky Zibanejad, Kakko a Namestnikov, Panarin. To by taktiež nebolo na zahodenie.