Main Content

TRANSFER NEWS (13.7.): Buffon odmietol peniaze z Premier League

sobota, 13. júl 2019 07:50 | Autor: Jakub Vaverka

Gianluigi Buffon
Gianluigi Buffon | zdroj: TASR

Špekulácií zo sveta futbalu je stále neúrekom. Prinášame vám výber tých najzaujímavejších špekulácii za posledných 24 hodín.

Bayern uvidí, čo Sané

Manchester City stále nevie, či nepríde o talentovaného nemeckého mladíka Leroya Saného. Saného totiž vytrvalo lanári nemecký šampión Bayern Mníchov, ktorý je spájaný s týmto technikom už niekoľko týždňov. Sané vraj najprv odísť nechcel, ale v poslednom období váha.

Pepe do Anglicka?

Plátok Liverpool Echo píše, že by liverpoolsky Everton mohol získať ospevovaného útočníka Nicolasa Pepeho, ktorý má za sebou skvelý ročník vo francúzskom LOSC Lille. 24-ročný zakončovateľ z Pobrežia Slonoviny je s odchodom do Premier League spájaný niekoľko mesiacov.

Buffon odmietol Manchester

41-ročný taliansky brankár Gianluigi Buffon sa vrátil do Juventusu Turín, ale nemuselo to tak byť. Buffon totiž po odchode z PSG dostal lukratívne ponuky od Manchestru United a Manchestru City. Tieto informácie priniesol denník Daily Mail .

Klopp je pokojný

Liverpool nebude bezhlavo míňať len preto, že ostatné kluby nakupujú nových futbalistov. Tréner Jurgen Klopp je pokojný a čaká na správne meno, respektíve na správny čas. The Reds majú k dispozícii veľmi kvalitný tím.

Barcelona oslovila Martineza

FC Barcelona kontaktovala zástupcov útočníka Lautara Martineza, ktorý je hráčom talianskeho Interu Miláno. Potvrdil to agent tohto argentínskeho reprezentanta Alberto Yaque. Barca je vraj ochotná za Martineza zaplatiť 112 miliónov eur.

SMS za 80M

Renomovaný taliansky novinár Gianluca Di Marzio hlása, že Manchester United vyčlenil osemdesiat miliónov eur na kúpu srbského stredopoliara Sergeja Milinkoviča-Saviča, ktorý je síce stále hráčom Lazia Rím, ale dlhodobo sa hovorí o jeho prestupe.