Main Content

TRANSFER NEWS (15.7.): Neymar o všetko. Klopp nechce predať oporu

pondelok, 15. júl 2019 09:56 | Autor: Jakub Vaverka

Jurgen Klopp
Jurgen Klopp | zdroj: TASR

Špekulácií zo sveta futbalu je stále neúrekom. Prinášame vám výber tých najzaujímavejších špekulácii za posledných 24 hodín.

Rozhodujúce rokovania

Po sponzorských akciách je Neymar späť v Európe, kde ho majú tento týždeň čakať rozhodujúce rokovania s Parížom Saint-Germain o svojej budúcnosti. Informáciu priniesol denník Daily Mail. Neymar je rozhodnutý, chce Paríž opustiť, pričom PSG tiež chce, aby hráč zmenil dres. Nemieni ho ale Barcelone predať pod cenu.

Záujem o Seriho

Jean Michael Seri zažil kvalitný ročník v londýnskom Fulhame, avšak klub zostúpil z Premier League a reprezentant Pobrežia Slonoviny by rád pokračoval v najvyššej súťaži. Aktuálne sa podľa Express o jeho služby zaujímajú AC Miláno, AS Rím, SSC Neapol, Inter Miláno a Crystal Palace. 

Klopp nechce pustiť Lovrena

Tréner Liverpoolu Jurgen Klopp nechce predať chorvátskeho stopéra Dejana Lovrena. Lovren je aktuálne v hľadáčiku Interu Miláno, ktorý za jeho služby núka 25 miliónov eur. Calcio Mercato tvrdí, že Klopp si cení Lovrena na ďaleko viac ako je spomínaná čiastka.

Ceballos nevie, čo bude ďalej

Denník Marca tvrdí, že Dani Ceballos bol na odchode z Realu Madrid, s čím sa ako hráč zmieril, ale aktuálne to vyzerá, že Biely Balet to nebude mať s jeho prestupom jednoduché. Nechce totiž, aby Ceballos odišiel lacno. 

Maguire bude najdrahší

Dodnes je najdrahším obrancom histórie Virgil Van Dijk, ktorý odišiel zo Southamptonu do Liverpoolu za 75 miliónov libier. Leicester sa zmieril s odchodom Harryho Maguirea, ktorý má namierené do Manchestru United. Líšky ale majú podmienku, hráč musí stáť viac ako stál svojho čau Van Dijk. Potvrdzuje to denník Telegraph

Bitka o Fekira

Nabil Fekir by toto leto mohol opustiť Olympique Lyon, informuje L'Equipe. Fekir, ktorý minulé leto neodišiel do Liverpoolu kvôli zraneniu kolena, má teraz na stole ponuky od Realu Betis, Valencie a FC Sevilla. Španielska liga Fekira láka.

Costa do Brazílie?

Útočník Atlética Madrid Diego Costa by mohol odísť z Európy. O hráča sa zaujíma Flamengo, píše ESPN Brazil. 30-ročný útočník má vraj namierené preč zo Španielska, pričom situáciu okolo jeho osoby mal sledovať aj anglický Everton.