Main Content

TRANSFER NEWS (20.7.): Eriksen sa neponáhľa, Rose a PSG?

sobota, 20. júl 2019 08:10 | Autor: Jakub Vaverka

Danny Rose a Harry Kane
Danny Rose a Harry Kane | zdroj: © TASR

Špekulácií zo sveta futbalu je stále neúrekom. Prinášame vám výber tých najzaujímavejších špekulácii za posledných 24 hodín.

Pochettino mohol odísť

Argentínsky tréner Mauricio Pochettino priznal, že ak by v úvode júna Tottenham Hotspur vyhral Ligu majstrov, kde stroskotal vo finále s Liverpoolom, je reálne, že by skončil v Spurs a začal novú kapitolu vo svojej kariére.

Zaha chce odísť

Útočník Wilfried Zaha odkázal vedeniu Crystal Palace, že si síce svoje miesto v klube cení, ale rád by odišiel zo Selhurst Parku a skúsil v kariére niečo nové. Interes o tohto zakončovateľa mal donedávna Arsenal.

Eriksen sa nenáhli

Christian Eriksen pokračuje v príprave s Tottenhamom Hotspur a to aj napriek tomu, že sa dlhodobo spája s odchodom z anglickej Premier League. Eriksena sleduje predovšetkým španielsky gigant Real Madrid.

Rose do PSG?

Danny Rose, ktorý by mohol toto leto opustiť Tottenham Hotspur, je aktuálne spájaný s Parížom Saint-Germain. Rose sa odchodu z Premier League nebráni, pričom ponuka PSG je údajne zaujímavá pre všetky strany.

TOP plat pre Lukakua

Inter Miláno sa snaží zlákať belgického útočníka Romelua Lukakua z Manchestru United na lukratívny plat. Kremenitý útočník by mohol v Miláne zarobiť 41 miliónov libier za päť rokov. Oba kluby sa zatiaľ stále nedohodli.

Newcastle chce útočníka

Nový tréner Newcastlu United Steve Bruce priznal, že The Magpies hľadajú posily na prestupovom trhu, pričom Straky momentálne bojujú o získanie nového zakončovateľa. Newcastle potrebuje do útoku novú krv.