Main Content

TRANSFER NEWS (21.7.): Klopp zmluvu nerieši. Ostane Willian? Súd Arsenalu?

nedeľa, 21. júl 2019 08:10 | Autor: Jakub Vaverka

Jurgen Klopp
Jurgen Klopp | zdroj: TASR

Špekulácií zo sveta futbalu je stále neúrekom. Prinášame vám výber tých najzaujímavejších špekulácii za posledných 24 hodín.

Lampard rieši Williana

The Express píše, že Frank Lampard bude v najbližších dňoch riešiť budúcnosť brazílskeho reprezentanta Williana. Momentálne nie je isté, či ostane na Stamford Bridge aj v najbližšej sezóne alebo odíde niekam inam.

Klopp nerieši budúcnosť

Liverpool by rád predĺžil kontrakt s nemeckým trénerom Jurgenom Kloppom, ale úspešný kormidelník povedal, že má do konca aktuálnej zmluvy ešte približne tri roky, je spokojný s tým, aká je situácia teraz a nad budúcnosťou neuvažuje.

Traja hráči za Paula Pogbu?

Juventus Turín chce získať pred začiatkom nového ročníka Paula Pogbu. Do Manchestru United je Stará Dáma ochotná poslať obrancu Joaa Cancela a záložníkov Blaisea Matuidiho a Douglasa Costu. Red Devils by získali čerstvú krv a Juve jednu zo svetových hviezd. Informoval Corriere della Sera.

Jamés je kľúčový

Pre Atlético Madrid je momentálne získanie Jamésa Rodrigueza z Realu Madrid kľúčovým prestupovým ťahom. Denník Marca informuje, že Rojiblancos by boli radi, keby sa celá prestupová sága uzavrela už čoskoro.

Pepe na lane Neapola

Sky Sport v Taliansku píše, že Nicolas Pepe, ktorý má za sebou kvalitný ročník vo francúzskom LOSC Lille, by mohol prestúpiť do talianskeho klubu SSC Neapol. Neapol chce byť v budúcej sezóne konkurencieschopný, preto zháňa posily.

Bude sa Koscielny súdiť?

Obranca Laurent Koscielny je pripravený na súd s Arsenalom. Dôvodom je fakt, že Francúz odmietol odísť na predsezónne turné s klubom, pričom Gunners mu odpovedali jasnou rečou – strhli mu 50 percent platu. S tým Koscielny nesúhlasí.