Main Content

TRANSFER NEWS (22.7.): Mauro Icardi do Juventusu Turín?

pondelok, 22. júl 2019 10:12 | Autor: Jakub Vaverka

Mauro Icardi
Mauro Icardi | zdroj: TASR

Špekulácií zo sveta futbalu je stále neúrekom. Prinášame vám výber tých najzaujímavejších špekulácii za posledných 24 hodín.

Juventus loví útočníka

Juventus Turín pokračuje v hľadaní posíl pred novým ročníkom, pričom majstra Talianska by mohol posilniť nový útočník. Hovorí sa predovšetkým o Maurovi Icardovi, argentínskom zakončovateľovi z Interu Miláno, ktorý toto leto opustí San Siro kvôli zlým vzťahom v klube. 

Maguire krôčik

Sky Sports hlása, že obranca Leicestru City Harry Maguire je dohodnutý s Manchestrom United, pričom v týchto momentoch má byť finalizovaná aj dohoda medzi oboma klubmi. Red Devils za služby anglického obrancu zaplatia osemdesiat miliónov libier.

Abraham nikam nejde

Talentovaný útočník Tammy Abraham hovorí, že je zatiaľ veľmi spokojný s predsezónnou prípravou, pričom je rád, že mu tréner Frank Lampard dáva priestor. Abraham nechce odísť na ďalšie hosťovanie, dúfa, že bude súčasťou prvého mužstva Chelsea. Modrí mali v minulom ročníku problém s pozíciou klasického útočníka. 

Bale má možnosti

Tréner Realu Madrid Zinedine Zidane síce odpísal Garetha Balea, ale waleský reprezentant má možnosti, kde by mohol v budúcej sezóne hrať. Konkrétne sa hovorí o Nemecku, teda o Bayerne Mníchov a o Anglicku, kde by sa mohol Bale opätovne predstaviť v drese Tottenhamu Hotspur.

De Gea sa dohodol

Španielsky brankár David De Gea sa dohodol s Manchestrom United na novej zmluve, podľa ktorej by mal zarábať 375 000 libier týždenne. Táto čiastka urobí z tohto gólmana najlepšie plateného brankára na celom svete.

Emery je trpezlivý

Arsenalu je vyčítané, že v letnom prestupovom období nie je taký aktívny, ako ostatné kluby Premier League. Kouč Gunners Unai Emery je ale trpezlivý, nikam sa neponáhľa a verí, že do začiatku novej sezóny prídu posily.