Main Content

TRANSFER NEWS (25.7.): Bale a Liverpool? Dybala a Spurs?

štvrtok, 25. júl 2019 09:55 | Autor: Jakub Vaverka

Gareth Bale
Gareth Bale | zdroj: TASR

Špekulácií zo sveta futbalu je stále neúrekom. Prinášame vám výber tých najzaujímavejších špekulácii za posledných 24 hodín.

Spurs idú po Dybalovi

Finalista Ligy majstrov Tottenham Hotspur podľa britskej tlače usiluje o kúpu argentínskeho útočníka Paula Dybalu. Dybala je hráčom Juventusu Turín, ale s prestupom do Premier League sa v minulosti pohrával už viackrát.

Liverpool a Bale?

Objavili sa špekulácie, ktoré spájajú Garetha Balea s Liverpoolom. Tréner The Reds Jurgen Klopp, ale označil tieto tvrdenia za nepravdivé. Walesan sa z Realu Madrid na Anfield Road sťahovať nebude. Jeho budúcnosť je naďalej nejasná.

Wolves lovia v Juve

Wolverhampton Wolves sa mal dohodnúť s Juventusom Turín na získaní dvojice hráčov. Konkrétne sa hovorí o Samim Khedirovi a Moiseovi Keanovi. Vlci chcú byť konkurencieschopní v Premier League aj v Európskej lige.

James namiesto Zappacostu?

Londýnska Chelsea pokračuje v dávaní priestoru mladíkov, čo zrejme bude znamenať, že taliansky obranca Davide Zappacosta odíde na ročné hosťovanie a šancu v A mužstve dostane talentovaný krajný obranca Reece James.

Pogbovi sa kráti čas

Prestupové okno v Premier League sa uzavrie už v úvode augusta, pričom Paulovi Pogbovi, ktorý je spájaný s odchodom z Manchestru United, sa kráti čas. Tréner Red Devils Solskjaer je ale pokojný a myslí si, že aj keby Francúz neodišiel, fanúšikovia k nemu nepríjemní nebudú.

Fernandes nie je priorita

Bruno Fernandes, hviezda portugalského Sportingu Lisabon, ktorý mal posilniť Manchester United, nakoniec zrejme Red Devils toto leto neposilní. Ako sa totiž ukázalo, Fernandes pre Diablov nie je transferovou prioritou.