Main Content

TRANSFER NEWS (26.7.): Príde FC Barcelona o dvojicu hráčov?

piatok, 26. júl 2019 13:32 | Autor: Jakub Vaverka

FC Barcelona logo, prečiarknuté
FC Barcelona logo, prečiarknuté | zdroj: Koláž Šport7.sk

Špekulácií zo sveta futbalu je stále neúrekom. Prinášame vám výber tých najzaujímavejších špekulácii za posledných 24 hodín.

Guardiola je spokojný

Tréner Manchestru Pep Guardiola priznal, že súčasný prestupový trh je komplikovaný a je reálne, že Sky Blues do konca transferového okna nezískajú už nikoho. Španiel však dodal, že so svojím súčasným tímom je nadmieru spokojný.

Barca ide po Firpovi

Tréner FC Barcelona Ernesto Valverde povedal, že nevylučuje príchod nového ľavého obrancu. Podľa denníka Marca by ním mal byť mladý talentovaný Španiel Junior Firpo, ktorý zažil veľmi dobrý ročník v konkurenčnom Reale Betis. 

Vallejo a Wolves?

Wolverhampton Wolves je blízko k získaniu šikovného španielskeho obrancu Jesusa Valleja, ktorý nedostáva v Reale Madrid skoro žiadne šance. Vallejo sa má nachádzať v Anglicku, kde vraj absolvuje lekársku prehliadku.

Coutinho sa nevráti

Tréner Liverpoolu Jurgen Klopp vylúčil, že by bolo akokoľvek možné, aby sa v prebiehajúcom prestupovom období vrátil na Anfield Road brazílsky reprezentant Philippe Coutinho, ktorý je hráčom španielskej Barcelony. 

Maguire jedine najdrahší

Tréner Manchestru United Ole Gunnar Solskjaer prispieva k tomu, aby bol prestup obrancu Harryho Maguira z Leicestru City dotiahnutý čo najskôr. The Foxes sa ale chcú uistiť, že Maguire bude najdrahším obrancom v histórii futbalu.

Rakitič a Vidal môžu odísť

Denník Marca píše, že chorvátsky stredopoliar Ivan Rakitič a čilský reprezentant Arturo Vidal v Barcelone nie sú nedotknuteľní a nie je vylúčené, že počas tohto prestupového obdobia zmenia dres. Záujem je o oboch futbalistov.