Main Content

TRANSFER NEWS (27.7.): Dani Alves a FC Barcelona?

sobota, 27. júl 2019 08:10 | Autor: Jakub Vaverka

Dani Alves
Dani Alves | zdroj: TASR

Špekulácií zo sveta futbalu je stále neúrekom. Prinášame vám výber tých najzaujímavejších špekulácii za posledných 24 hodín.

Simmons nie je súčasťou

Zainteresované strany odmietajú, že by bol mladý talent Xavi Simmons, ktorý pred pár dňami odišiel z FC Barcelona do Parížu Saint-Germain súčasťou veľkej dohody za Neymara. Katalánci sú ale naďalej favoritom na získanie svojho bývalého hráča, ktorý ich opustil v roku 2017.

Rakitič chce ostať

Aj keď je chorvátsky reprezentant Ivan Rakitič stále spájaný s odchodom z FC Barcelona, jeho bývalý spoluhráč Andrés Iniesta médiám prezradil, že Chorvát je spokojný v Katalánsku a rád by v kádri Blaugranas ostal aj v budúcej sezóne.

Khedira a Arsenal?

Londýnsky Arsenal pokračuje v zháňaní nových posíl, pričom do Premier League by mohol prestúpiť nemecký stredopoliar Sami Khedira. Bývalý hráč Stuttgartu či Realu Madrid, ktorý hrá teraz v Juventuse Turín, vraj toto leto zmení dres.

Pepe za 80M

LOSC Lille sa pomaly, ale isto zmieruje s odchodom svojej ofenzívne opory, útočníka Nicolasa Pepeho. Avšak francúzsky celok nechce prerobiť, preto sa objavili správy, že ak Pepe toto leto zmení dres, nebude to za menej ako osemdesiat miliónov eur. 

Alves sa nebráni

Nie je tajomstvom, že španielsky majster FC Barcelona hľadá nového krajného obrancu, pričom do úvahy prichádzal aj brazílsky bek Dani Alves, ktorý je momentálne bez klubu a na Camp Nou už pôsobil. Klubové vedenie ale s jeho návratom nesúhlasilo.

Patová situácia

Gareth Bale podľa dostupných správ ostáva v patovej situácii, pretože pod trénerom Zinedineom Zidaneom nebude v Reale Madrid hrávať, ale jeho vysoké platové požiadavky doposiaľ znemožnili odchod zo španielskej metropoly.

 

Pepe za 80M

LOSC Lille sa pomaly, ale isto zmieruje s odchodom svojej ofenzívne opory, útočníka Nicolasa Pepeho. Avšak francúzsky celok nechce prerobiť, preto sa objavili správy, že ak Pepe toto leto zmení dres, nebude to za menej ako osemdesiat miliónov eur.

Včera Sky Sports informoval, že túto sumu zaplatí SSC Neapol. Už sa musia dohodnúť len s hráčom.