Main Content

Novinky z futbalového sveta (31.10.)

pondelok, 31. október 2011 17:49 | Autor: Jakub Vaverka

Novinky z futbalového sveta (31.10.)
Novinky z futbalového sveta (31.10.) | zdroj: Jakub Vaverka pre Sport7.sk, foto SITA

Letné prestupové obdobie je už minulosťou, no futbalový svet sa nezastavil ani po 31. auguste. Práve naopak. Zaujímavých noviniek cez sezónu pribúda rýchlym tempom a naša nová rubrika "Novinky z futbalového sveta" vám ich každý deň sumarizuje.

Zopakovať výkon

Kormidelník Arsenalu Arséne Wenger si želá, aby jeho mužstvo zajtra zopakovalo výkon zo sobotného derby na ihrisku Chelsea. Kanonieri totiž hostia na domácom štadióne nevyspytateľné Marseille, s ktorým sa pobije o veľmi dôležité body v Lige majstrov. Gunnes sú zatiaľ na čele skupiny F so ziskom 7 bodov, Francúzi majú o jeden menej.

100


Martin Škrtel nastúpil v Premier League už na to 100 zápasov. Za necelé štyri sezóny v najlepšej lige sveta sa slovenský stopér vypracoval na jedného z najlepších stopérov v Anglicku.

Hamšík do Londýna?


V kuloároch sa začína povrávať, že Marek Hamšík by mohol prestúpiť do Chelsea. Prestupových šumov je však okolo Hamšíka ako maku, takže je otázne, či sú tieto výroky pravdivé.

Owen na WHL ?


Útočník Manchestru United Michael Owen je aj v pokročilom futbalovom veku žiadaný. Bývalého hráča Realu Madrid, Liverpoolu či Newcastlu by vo svojich radoch radi vyhrali Kohúti z Tottenhamu. Uvidíme , či Owen bude v novom roku rozdávať radosť na White Hart Line.

Môže padnúť definitíva


FCBarcelona , AC Miláno, Chelsea a Leverkusen si môžu v zajtrajších dueloch Ligy Majstrov zabezpečiť postup do ďalšej fázy. Blaugranas hrajú s Plzňou, AC Miláno s Borisovom, Chelsea nastúpi v belgickom Genku a Farmaceuti z Leverkusenu vybehnú na Estadio Mestalla vo Valencii.