Main Content

TRANSFER NEWS (30.7.): Gareth Bale a Romelu Lukaku čoskoro zmenia dres

utorok, 30. júl 2019 09:18 | Autor: Jakub Vaverka

Romelu Lukaku (vpravo)
Romelu Lukaku (vpravo) | zdroj: TASR

Špekulácií zo sveta futbalu je stále neúrekom. Prinášame vám výber tých najzaujímavejších špekulácii za posledných 24 hodín.

Lukaku blízko odchodu

Manchester United čaká tento týždeň prípravný zápas v Nórsku, pričom v kádri anglického klubu, ktorý cestuje na sever Európy, nie je belgický útočník Romelu Lukaku. Má to naznačovať prestupové rokovania ohľadom budúcnosti tohto zakončovateľa.

Maguire netrénuje

Aktuálne s Leicestrom City netrénuje hviezdny obranca Harry Maguire, pričom oficiálne je príčinou jeho absencie menšia choroba. Vo veľkom sa ale hovorí, že sa finalizuje jeho odchod do Manchestru United za osemdesiat miliónov libier.

Pepe otázkou dní

Kompletizácia prestupu Nicolasa Pepeho z LOSC Lille do Arsenalu prebehne v týchto dňoch. Zhodujú sa britské plátky. Arsenal je dohodnutý s Lille na prestupovej čiastke, pričom aj samotný hráč súhlasil s prestupom do Premier League.

Everton loví v Chelsea

Po tom, čo Everton zistil, že Chelsea nepustí na hosťovanie francúzskeho obrancu Kurta Zoumu, sa Karamelky zamerali na ďalšieho stopéra The Blues. V tomto prípade ide o mladíka Fikaya Tomoriho, ktorý minulý rok hosťoval v Derby County.

Everton chce Zahu

Liverpoolsky Everton vytrvalo bojuje o Wilfrieda Zahu z londýnskeho Crystal Palace, pričom The Eagles by mohli získať 55 miliónov libier a dvojicu hráčov. Konkrétne sa hovorí o Tosunovi a McCarthym.

Bale čoskoro

Vyzerá to tak, že odchod Garetha Balea z Realu Madrid by mohol byť hotovou vecou už tento týždeň. Dôvodom na tieto tvrdenia je fakt, že Bale nie je súčasťou kádra Bieleho Baletu, ktorý cestuje do Nemecka na prípravný turnaj Audi Cup. Pritom je tento hráč plne fit.