Main Content

TRANSFER NEWS (31.7.): Okolo Neymara je ticho, ale ...

streda, 31. júl 2019 10:08 | Autor: Jakub Vaverka

Neymar
Neymar | zdroj: TASR

Špekulácií zo sveta futbalu je stále neúrekom. Prinášame vám výber tých najzaujímavejších špekulácii za posledných 24 hodín.

O Neymarovi je ticho

O možnom prestupe Neymara smerom preč z Parížu Saint-Germain je v uplynulých dňoch ticho. Spájanie s Juventusom Turín, Realom Madrid či Manchestrom United sa nezakladajú na reálnych faktoch. Jediným reálnym záujemcom o Neymara má byť v tomto momente Barcelona, ale Blaugranas a PSG, kluby, ktoré medzi sebou nemajú dobré vzťahy, sa nevedia dohodnúť na prestupovej čiastke.

Khedira a Wolves?

Wolverhampton Wolves je stále v hre o nemeckého stredopoliara Samiho Khediru. Khedira by veľkej konkurencii v Juventuse Turín pravidelne nehráva, pričom v Premier League vo svojej kariére doposiaľ nehral.

Dybala za Lukakua?

Manchester United je pripravený, že príde toto leto o Romelua Lukakua, pričom na jeho miesto podľa všetkého príde Paulo Dybala z Juventusu Turín. Argentínčan by už mal byť v Anglicku, kde sa vraj finalizujú detaily kontraktu.

Čo bude s Matuidim?

Podobný problém, ako je spomenutý u Khediru, má aj Blaise Matuidi. Francúz je na zozname hráčov Juventusu Turín, ktorí by mohli byť počas tohto leta takzvane obetovaní. Matuidi je aktuálne je spájaný hlavne s Manchestrom United.

Barca chce obrancu

Post ľavého obrancu je údajne aktuálne pre FC Barcelona kľúčový a tréner Ernesto Valverde mal vedenie Kataláncov požiadať, aby mu do začiatku nového ročníka zohnali novú akvizíciu. Favoritom je Junior Firpo z Realu Betis.

Talianske ofenzívne posuny

Tento týždeň by sme mohli v Taliansku vidieť zaujímavé prestupy útočníkov. AS Rím chce angažovať Gonzala Higuaína z Juventusu Turín, pretože Vlkom má odísť Edin Džeko. Ten je vraj krôčik od podpisu zmluvy s Interom Miláno.