Main Content

Icardi blízko odchodu: V hre prekvapivo konkurenčný klub

streda, 31. júl 2019 12:46 | Autor: Timotej Gašper

Mauro Icardi
Mauro Icardi | zdroj: TASR

Mauro Icardi by sa mohol pokojne stať posilou konkurenčného celku. 

Kauza ohľadom Mauca Icardiho trvá už pomerne dlho, pričom jeho odchod zo San Sira sa nezadržateľne blíži. Argentínsky útočník si aj napriek úctyhodným gólovým zápisom nevyslúžil od fanúšikov Interu rešpekt, keďže v klube má tiež na svedomí viaceré kontroverzné momenty. Hlasy o jeho odchode rázne zosilneli hlavne po tom, čo sa pred letom 2019 ujal klubu tréner Antonio Conte. 

Taliansky taktik podľa všetkého odmieta pracovať s takým hráčom, akým je Mauro Icardi, keďže v oboch prípadoch sa jedná o „horúce hlavy“. Navyše, Antonio Conte si vyhliadol za Icardiho náhradu ešte skôr, no prestupová sága o Romeluovi Lukakuovi a milánskom Intery je už pravdepodobne zažehnaná. Lukaku bol prestupu do Interu naklonený, no kluby sa nevedeli dohodnúť na prestupovej čiastke, keďže Manchester United požadoval sumu okolo 85 miliónov eur. Inter sa tak podľa všetkého vzdal predstáv o robustnom Belgičanovi a mal sa zamerať na iných útočníkov.

Teraz je však podľa najnovších informácií Icardi blízko odchodu, pričom najväčší záujem ide aktuálne z Neapola, tvrdí The Sun. Britský plátok dodáva, že klub spod Vezuvu pripravil pre Inter ponuku vo výške 77 miliónov eur, čo by malo dostatočne stačiť a oddialiť to prípadné „naťahovačky“ o prestupovej čiastke. Pre Ancelottiho by to znamenalo síce náročného hráča, no na druhej strane taliansky kouč je ten typ, ktorý by sa s náročnejšími charaktermi dokázal popasovať. Inter by na druhej strane získal finančný budget na kúpu hviezdneho útočníka, ktorým sa môže stať jeden z hráčov ako Lukaku, Zapata či Edin Džeko.