Main Content

TRANSFER NEWS (2.8.): Maguire sa hnevá, chce hrať za United

piatok, 2. august 2019 08:29 | Autor: Jakub Vaverka

Harry Maguire so spoluhráčmi oslavuje gól Anglicka
Harry Maguire so spoluhráčmi oslavuje gól Anglicka | zdroj: TASR

Špekulácií zo sveta futbalu je stále neúrekom. Prinášame vám výber tých najzaujímavejších špekulácii za posledných 24 hodín.

Dani Alves v Brazílii

36-ročný obranca Dani Alves, ktorý bol po ročníku v PSG voľným hráčom, odišiel do späť do rodnej Brazílie. Skúsený krajný bek podpísal kontrakt s klubom Sao Paulo, pričom zmluva platí do roku 2022. Alves chcel hrať v Európe, ale ponuka neprišla.

City chce 137M

Manchester City chce od Bayernu Mníchov za Leroya Saného 137 miliónov libier, inak nemeckého zakončovateľa nepredá. Anglický šampión vie, že Sané by rád odišiel do Bundesligy, ale nemá v úmysle svoj ofenzívny talent predávať pod cenu. 

City o Cancela?

Vyzerá to, že Manchester City bude bojovať o získanie Joaa Cancela z Juventusu Turín. Vedenie Starej Dámy dalo Cancelovi najavo, že najlepšie bude, keď si nájde nový klub, pričom tento obranca by sa prestupu do Premier League nebránil.

Neymar v PSG skončil

Francúzsky denník L´Equipe, ktorý patrí medzi najrešpektovanejšie v krajine, napísal, že brazílsky útočník Neymar nebude s určitosťou pokračovať vo svojej kariére v kádri majstra Ligue Parížu Saint-Germain. Podporuje to špekulácie o jeho odchode do Barcelony. 

Maguire chce odísť

Harryho Maguirea už nebaví naťahovanie jeho prestupu do Manchestru United. Nahnevaný obranca dal vedeniu Leicestru City najavo, aby mu umožnil transfer na Old Trafford čo najskôr. Aktuálne odmieta s Líškami trénovať.

Spurs chcú Fernandesa

Manchester United nie je jediný anglický klub, ktorý by rád získal Bruna Fernandesa z portugalského Sportingu Lisabon. Ospevovaného Fernandesa by chceli angažovať aj londýnski Spurs. Tottenham chce v novom ročníku bojovať o trofeje.