Main Content

TRANSFER NEWS (3.8.): James a Chelsea. Dybalu neláka United

sobota, 3. august 2019 09:35 | Autor: Jakub Vaverka

Paulo Dybala
Paulo Dybala | zdroj: TASR

Špekulácií zo sveta futbalu je stále neúrekom. Prinášame vám výber tých najzaujímavejších špekulácii za posledných 24 hodín.

Nová ponuka Arsenalu?

Arsenal Londýn naďalej pracuje na získaní obrancu Kierana Tierneyho, ktorý je v tomto momente stále hráčom škótskeho Celticu Glasgow. Tierney sa odchodu do Anglicka nebráni, ale Celtic ho odmieta predať nevýhodne. Kanonieri vytvárajú v týchto dňoch novú ponuku pre Katolíkov.

Maguire najdrahší

Harry Maguire predbehol Virgila Van Dijka a stal sa najdrahším obrancom vo futbalovej histórii. Manchester United za jeho služby zaplatil Leicestru City 80 miliónov libier. The Foxes predali výhodne a investovali do posíl, United získali obrancu, ktorého tak dlho hľadali. 

James ostane v Chelsea

Crystal Palace sa pokúsil kúpiť obrancu Chelsea Reecea Jamesa a niekoľko klubov chce tohto talentovaného beka na hosťovanie. Kouč Modrých Frank Lampard ale stratu Jamesa odmieta, verí mu. V hre je údajne aj nová zmluva pre tohto mladíka a garantovaná šanca v prvom tíme Modrých.

Kean za takmer 37M

Everton sa nakoniec s Juventusom Turín dohodol na získanie talentovaného mladíka Moisea Keana za 36,6 milióna libier. Kean videl, že nemá veľkú šancu na základnú zostavu Starej Dámy, preto zvolil odchod do Premier League.

Dybalu neláka United

Aktuálne to vyzerá, že Manchester United za Romelua Lukakua nezíska z Juventusu Turín Paula Dybalu, ako sa pôvodne očakávalo, ale chorvátskeho útočníka Maria Mandžukiča. Dôvodom má byť fakt, že Dybalu odchod na Old Trafford, kde nebude Liga majstrov, neláka.

Malcom v Rusku

Brazílčan Malcom, ktorý prichádzal do Barcelony pred rokom z francúzskeho Bordeaux ako veľký talent, sa nedokázal v Katalánsku presadiť a jeho anabáza v FCB skončila. Kúpil ho Zenit Petrohrad, kde bude konkurenciou aj pre slovenského reprezentanta Róberta Maka.